Samantha de Jong deelt leefomstandigheden: 'Is dit wel gezond?'

Entertainment
donderdag, 16 november 2023 om 13:50
ontwerp zonder titel 2023 11 16t133152232
Samantha de Jong heeft een video op Instagram gedeeld waarin zorgwekkende leefomstandigheden zijn te zien. Wat de volgers vooral opvalt is haar hond, die er niet goed verzorgd uitziet.

Geen gezonde leefomgeving

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, is de laatste tijd weer volop onder de aandacht. Laatst kondigde ze groots nieuws aan: ze gaat samen met Nicol Kremers pikante content maken . Nu deelt ze beelden die nóg schrikwekkender zijn. " Vandaag gezellig op pad geweest ", schrijft Samantha bij de beelden die ze heeft gemaakt vanuit haar woonkamer waar de peuken op de grond liggen. " Cadeautjes voor m’n kind gekocht die dan alweer drie jaar wordt. En daarna m’n nageltjes weer mooi opgevuld. "
Wat vooral opvalt bij de volgers is de leefomgeving van Samantha. Niet alleen is haar woonkamer een rommeltje, maar er liggen ook sigaretten op haar vloer. " Wij zijn geen hondenfluisteraars of bekend met brandveiligheid, maar peuken op de vloer, een hond onder de wondjes of uitslag, maakt ook aparte bewegingen met z’n koppie. Is dit wel een gezonde leefomgeving? ", meldt juicekanaal RealityFBI op Instagram. Het kanaal deelt de video van Samantha en tagt daarin de Dierenbescherming, zodat beoordeeld kan worden of de hond wel goed verzorgd wordt.

Slachtoffer mensenhandel

Onlangs kwam naar buiten dat Samantha slachtoffer is geworden van mensenhandel. Ze werd gedwongen om lichamelijke handelingen te verrichten tegen betaling, samen met andere slachtoffers. Anthony J. en Nancy J. lokten Samantha, net als de andere slachtoffers, naar een woning en hielden haar daar tegen haar wil vast. Het duo maakte misbruik van het feit dat de slachtoffers verslaafd waren en onthield hen drugs om hen te dwingen tot gehoorzaamheid.
Samantha zou bestolen zijn van haar geld, identiteitsbewijs en zelfs haar hond. Er waren ook dreigementen om haar te doden. Het zou in mei 2021 zijn begonnen, en de vrouwen zijn bevrijd in augustus 2022. Er werd gedreigd met het ombrengen van de vrouwen als ze hier een melding van zouden doen. Ook zouden de vrouwen zijn mishandeld en verslaafd zijn gemaakt. Er zijn al drie voorbereidende zittingen geweest in afwachting van het proces in 2024, waarin Samantha haar verhaal zal gaan delen.
Bekijk de video van Samantha hier:
[video width="480" height="832" mp4="https://cdn.hilabel.nl/reality/uploads/2023/11/Barbie.mp4"][/video]
Bron video: RealityFBI