Sander Schimmelpenninck over verkiezingen: 'Welkom in Tokkieland'

Entertainment
donderdag, 23 november 2023 om 11:53
ontwerp zonder titel 2023 11 23t110722948
De verkiezingen zijn voorbij en BN'ers voelen de neiging om zich massaal uit te laten over de verkiezingsuitslag. Gisterenavond werd de uitslag bekend gemaakt en de PVV komt als grootste partij uit de verkiezingen. Sander Schimmelpenninck is overduidelijk not amused met dit resultaat en brandt op Instagram los.

'Domrechts'

Gisteren gingen stemgerechtigden massaal naar het stemlokaal om hun stem uit te brengen. De PVV kwam als grootste partij uit de verkiezingen en dit zorgt in het hele land voor rumoerigheid. Sander Schimmelpenninck lijkt het totaal niet eens te zijn met de uitslag van de verkiezingen en deelt op Instagram zijn beklaag.
" Nederland wil alleen helemaal geen waardigheid. Het wil de terreur van de domheid, het wil de boertige kop in het zand en een zelfverzekerd schot in eigen voet", begint hij zijn verhaal. "Zolang men zich desinteresse voor herverdeling kan permitteren moet het blijkbaar nog véél meer pijn doen. Dus laat het maar gebeuren."
Hij concludeert: "Geef al die onbenullen maar hun extreem-rechtse kabinet. Zoek het uit, kies maar voor collectieve verarming, haat en de neerwaartse spiraal van domrechts." Volgens Sander is sociale media een van de redenen dat er nu veel rechts is gestemd. Eerder deze week besloot hij daarom te stoppen met 'het extreemrechtse prikbord' X.

Wie niet wil denken, moet maar voelen

Dat Sander het niet eens is met de uitslag is inmiddels wel duidelijk, maar wie dacht dat hij klaar is met zijn beklaag heeft het mis. Hij gaat met alle liefde nog even door. " Laat die verongelijkte vrouw er maar achter komen dat de jij-bakken van Wilders haar geen cent rijker maken. Dat een extreem-rechts kabinet haar bestaanszekerheid alleen maar kleiner maakt", gaat hij verder. "Kijk maar racisme en kortzichtigheid het eigen leven werkelijk beter maken. Wie niet wil denken moet maar voelen. "

Tokkieland

Sander vindt ook nog eens dat we er met zijn allen 'een Tokkieland' van hebben gemaakt. Hij zegt dat het komt door Mark Rutte van de VVD. Ook vindt hij dat De Telegraaf extreemrechts is en zo denkt hij ook over Vandaag Inside . Volgens Sander is Nederland een land van leugens, haat en intimidatie.
Emigreren naar aanleiding van de verkiezingen? Ook dan kun je bij Sander terecht. Hij plaatst een linkje naar 'Cheap Swedish Homes'. Misschien kan hij dan eindelijk zijn open relatie-excuus aan de kant zetten en er voor zijn vriendin in Zweden zijn.
schermafbeelding 2023 11 23 102754
schermafbeelding 2023 11 23 102807