Rachel Hazes wil slaatje slaan uit onuitgebrachte muziek van André

Entertainment
donderdag, 23 november 2023 om 12:11
ontwerp zonder titel 2023 11 23t113633297
Rachel Hazes denkt eraan om onuitgebrachte muziek van haar overleden man André Hazes uit te brengen, zo vertelt ze in een interview met Weekend. Uiteraard hoopt ze hier, net als met de André Hazes collectie bij de Lidl, haar slaatje uit te slaan.. "Ik sluit niks uit, laat ik het zo zeggen."

Nieuwe bron van inkomsten

Over het op de markt brengen van niet eerder uitgebracht werk van overleden artiesten ontstaat vaker discussie. Vaak hebben de artiesten zelf diverse redenen gehad om bepaald materiaal niet te publiceren, maar dan besluiten hun nabestaanden om het toch uit te brengen. Vaak om financiële redenen.
Rachel Hazes lijkt ook van plan te zijn om onuitgebrachte nummers van haar overleden partner André Hazes op de markt te brengen. " Denk je dat er ooit nog postuum nieuw werk uitkomt van André Hazes? ", vraagt Weekend aan haar. Daarop antwoord Rachel veelzeggend: " Ik sluit niks uit, laat ik het zo zeggen. "
Met andere woorden: Rachel heeft een nieuwe bron van inkomsten gevonden. Ze moet alleen wel snel handelen, want de erfeniszaak staat voor de deur en het is mogelijk dat Roxeanne Hazes daarna belast wordt met het beheer van de muzikale erfenis van haar vader.

Muziek van André Hazes jr.

Waarom luistert Rachel niet gewoon naar de nieuwe muziek van haar zoon André Hazes?, aldus Weekend . " Hoe volg jij momenteel de carrière van je zoon André Hazes jr.? Hij brengt veel nieuwe muziek uit, hij treedt weer lekker op … Luister je zijn muziek ook thuis en in de auto? "
Rachel, die momenteel niet zo goed met haar zoon opschiet , reageert er voorzichtig op: " Thuis niet per se. Daar ben ik toch vaak wel aan het werk. Het lezen van allerlei dingen, contracten enzovoort. Dan heb ik geen muziek aan, want dan wil ik het zo stil mogelijk hebben om me te kunnen concentreren. Ik heb wel altijd de radio aan in de auto. "

Muziek tijdens het schoonmaken

Ze luistert wél naar André Hazes sr. "Nou, nu ga ik je wat verklappen. Het klinkt misschien heel raar, maar als ik een keer in het weekend vrij ben en ik ga mijn huis schoonmaken, draai ik meestal toch nummers van André. Daar zit voor mij behoorlijk wat nostalgie en gevoel achter ."
En dat zijn dan niet de al bekende platen. " We hebben zoveel materiaal van Dré. Niet alleen zijn cd’s enzo, maar ook het ruwe materiaal en dingen achter de schermen die nog nooit zijn uitgebracht. Die zijn van onschatbare waarde."