Seizoen Geer en Goor verder weg dan ooit: ‘Vanwege tv-optreden Gordon’

Entertainment
door Lois
woensdag, 14 februari 2024 om 11:21
geer en goor
Juicekoningin Yvonne Coldeweijer onthult dat de opnames voor een langverwacht nieuw seizoen van 'Geer en Goor' al geruime tijd op de planning stonden. Volgens de juicekoningin waren de opnames oorspronkelijk gepland om te beginnen in mei. Echter, deze langverwachte hereniging is abrupt geannuleerd vanwege het tv-optreden van Gordon tijdens de wintereditie van Casa di Beau.

Geer en Goor

De media heeft recentelijk Gordon in een negatief daglicht geplaatst, waarbij hij wordt geconfronteerd met zelfmoordpogingen en een gedwongen vertrek bij RTL. Bovendien lijkt een nieuw seizoen van het populaire programma 'Geer en Goor' verder weg dan ooit. Tijdens een interview met Beau gaf Gordon aan open te staan voor een reünie met Gerard Joling, maar Joling lijkt hier weinig interesse in te tonen . In de 538 Middagshow maakte Gerard duidelijk dat hij absoluut niet zit te wachten op een nieuw seizoen van het duo: "Ik moet er niet aan denken en ik heb er ook helemaal geen zin in," verklaarde hij stellig.

Slaande ruzie

Het is opnieuw slaande ruzie tussen Gerard en Goor, beweert Yvonne Coldeweijer. "Ik mocht dit een paar weken geleden nog niet brengen, want er was nog hoop dat Geer zich toch nog zou bedenken. Nope . Mocht niet baten. Geer en Goor is voorgoed verleden tijd.”
Gordon probeert zich nu te richten op zijn muzikale carrière
met het album 'Album van mijn Leven', maar Evert Santegoeds twijfelt eraan of dit gaat slagen. Zijn kansen op muzikaal succes lijken even beperkt als de mogelijkheid van een nieuw seizoen van 'Geer en Goor'.

Definitief bekoeld

In eerdere berichtgeving liet Gerard Joling weten open te staan voor een samenwerking met Gordon , maar volgens Yvonne Coldeweijer is die kans nu verkeken. Een eerder gepland seizoen van 'Geer en Goor' werd geannuleerd nadat Gordon tijdens een interview met Beau van Erven Dorens controversiële uitspraken deed over de broer van zijn ex Gavin. Dit viel slecht bij Gerard, die aangaf geen kracht meer te hebben voor een nieuwe samenwerking.
De relatie tussen Gerard en Gordon lijkt nu definitief bekoeld, en volgens Coldeweijer is er geen hoop meer op een hereniging van het populaire duo 'Geer & Goor'. Gordon ontkent echter krachtig de beweringen van juicevlogger Yvonne Coldeweijer over een mogelijke comeback, noemt het 'totale fokking bullshit' op zijn Instagram.