SBS6 komt toch niet met realityserie over Rachel Hazes: 'Te saai'

Entertainment
door Lois
woensdag, 14 februari 2024 om 13:56
downloaden
Er komt toch geen eigen realityserie voor Rachel Hazes bij SBS6. De weduwe van André Hazes, die afgelopen weekend in Spanje haar eigen brasserie heeft geopend, zal daar niet door een cameraploeg worden gevolgd...

´Het is vooral veel Rachel´

SBS6 zal geen eigen realityserie lanceren rondom Rachel Hazes, ondanks eerder berichtgeving. Het lijkt erop dat de weduwe van André Hazes, die onlangs haar eigen brasserie opende in Spanje , de droom van een realityserie kan vergeten. De woordvoerder van Talpa Network heeft laten weten dat de opnames uiteindelijk geen plaats zullen vinden in het programma-aanbod van SBS6.
Rachel Hazes lijkt opnieuw te struikelen over haar eigen ambities: haar enthousiaste poging om een reallifesoap op SBS6 te krijgen, is mislukt. "Het is vooral veel Rachel en dat is misschien toch wat karig."

Gecremeerde kroket

Ondanks haar mislukte pogingen, heeft Brasserie Casa Hazes in Torremolinos wel haar deuren geopend, met opvallende menu-items als 'Rachels Kroketten' en 'Zeg maar niets meer'. 'Rachels Kroketten' lijken een verwijzing naar de eerdere spotnaam 'gecremeerde kroket' van juicekoningin Yvonne Coldeweijer.
Je kunt het je bijna niet voorstellen voor iemand die zó verafschuwd wordt door het grote publiek, maar toch heeft Rachel Hazes het echt geprobeerd
: het slijten van een eigen reallifesoap aan SBS 6. De professionele weduwe, nu actief als restauranteigenaar in een goedkope Spaanse badplaats, slaagde er niet in om de SBS6-top te overtuigen. "Dit had geen kijkcijferhit kunnen worden", volgens kijkcijferexpert Tina Nijkamp.

Gaat niet gebeuren

Yvonne Coldeweijer wijst op het feit dat Rachel zelfs de ruzie met haar dochter Roxeanne gebruikte om de soap te verkopen. "Waarschijnlijk heeft ze alleen een cameraploeg meegenomen naar de rechtbank om Rox te intimideren."
Evert Santegoeds, sneert aan de desk van Shownieuws richting Rachel. "Ah, joh, ’s ochtends gaat het rolluik open en dan komt zij met die kroketten de koffie langs en ’s avonds gaat het rolluik weer dicht." Hij lijkt te suggereren dat Rachel's dagelijkse routine te saai is voor een succesvolle realityserie. Hoewel Talpa geen details prijsgeeft over de reden achter het afblazen van de realityserie, laten ze weten dat het "bij ons in elk geval definitief niet gaat gebeuren."