Simon Keizer nog altijd verward met Nick Schilder: 'Het houdt niet op'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 15 september 2023 om 16:11
simon keizer verward nick schilder
Simon Keizer lijkt maar geen afstand te kunnen doen van zijn oude duopartner Nick Schilder . Een volger haalt ze zelfs door elkaar, tot ergernis van Simon.

Nick en Simon uit elkaar

Nick Schilder en Simon Keizer zijn al enige tijd uit elkaar. Het duo heeft jarenlang samen muziek gemaakt en werden ze ontzettend bekend. Toch hebben ze besloten om niet langer een duo te vormen, op het gebied van zingen dan. Ze doen nog wel een aantal programma's samen op televisie, maar daar blijft het ook eigenlijk wel bij.
Hoe de band tussen de twee op dit moment is, is vrij onduidelijk. Tijdens hun interview bij Eva Jinek, die ze gaven na de aankondiging dat ze uit elkaar dingen, leek de spanning in ieder geval om te snijden.

Vreemdgangers van Volendam

Nick en Simon horen, net als Jan Dulles en Jan Smit
, tot de vreemdgangers van Volendam. Waar eerst het verhaal van Simon naar buiten kwam, dat hij vreemdging
met de vrouw van Nick, komen er nu veel meer verhalen naar buiten. Ook het verhaal van Nick die vreemd zou gaan , lekte deze week uit.
Jan Smit met veel vrouwen vreemd in al zijn relatie en ook Jan Dulles kon niet trouw blijven aan Caroline Mol, maar trouwde wel met haar.

'Ik heet Simon'

Simon werd op Instagram benaderd door een kledingmerk en mocht kleding uitkiezen als hij dat leuk vond. "Hi Nick, hopelijk alles goed met je" , begon het bericht. "Onze nieuwe collectie staat nu live. We zijn benieuwd of je het leuk vindt om hier wat van uit te kiezen. Ik stuur je ons lookbook dan kan je daar een kijkje in nemen. We horen graag wat je favoriet is. Let us know! Liefs Nina."
De kans is groot dat dit berichtje is gekopieerd en geplakt van het bericht dat ze ook naar Nick hebben gestuurd. Gelukkig lijkt Simon er een beetje om te kunnen lachen en stuurt een berichtje terug. "Hi Roos. Ik heet Simon." We hebben kunnen lezen dat de dame Nina heet, dus Simon doet gewoon hetzelfde terug. "Het houdt niet op", schreef hij bij een foto van het gesprek.

POPULAIR NIEUWS