Spannend nieuws voor Roy Donders en Michelle: 'Op naar het feest!'

Entertainment
door Lois
maandag, 11 maart 2024 om 8:54
roy donders michelle
Een bijzondere dag voor Roy Donders en zijn partner Michelle, want hun dochtertje Romi is gister gedoopt. Dat deelt de realityster op Instagram. De trotse peettante is niemand minder dan zus Rian Donders.

Doopfeest

"Vandaag is onze prinses gedoopt, op naar het doopfeest!", schrijft Roy Donders bij een familiefoto. Op de foto draagt het hele gezin lichte, crèmekleurige kleding en heeft dochtertje Romi een lange doopjurk aan.
Romi Johanna Maria Donders werd vorig jaar op 17 maart geboren. Het meisje is het eerste kind van Donders en zijn vriendin, dat sinds 2021 een relatie heeft.

Mooie daad

Michelle Bibi die eerder Echte Meisjes in de Jungle 2024 heeft gewonnen. Heeft onlangs een mooie daad verricht. In Echte Meisjes nam ze het op tegen Jacomien, die met het geldbedrag graag een wasmachine wilde kopen maar helaas net misgreep. Michelle ging wél met de winst naar huis en besloot Jacomien een handje te helpen: zij kocht voor haar een nieuwe.
"De vaatwasser heb ik gekregen van Michelle Bibi, want die heeft de finale natuurlijk gewonnen en ik ben tweede geworden, dus zij heeft van het bedrag waarschijnlijk een vaatwasser voor mij gekocht", vertelde Jacomien aan Shownieuws. "Ik dacht 'ik krijg een bloemetje', want ze vroeg om mijn adres, en toen stond er een vaatwasser voor de deur."

Reallifesoap

Ondanks het succes van Michelle in Echte Meisjes in de Jungle, overweegt ze niet opnieuw deel te nemen aan het programma. “Ik denk niet dat ik nog een keer aan het programma mee zou doen”, laat ze weten. “Ik heb het nu een keer mogen doen en het was een supermooie ervaring, maar het is zo wel mooi geweest.” Bovendien is Michelle druk zat met haar eigen reallifesoap samen met Roy Donders, want seizoen 2 komt eraan.  
Ook wordt Michelle tante, dit nieuws deelde ze op haar Instagram verhaal.