Spanningen bij de familie Froger: 'Niet zo'n happy family'

Entertainment
vrijdag, 03 november 2023 om 9:30
ontwerp zonder titel 68
In het programma De Frogers: Happy Campers verkennen René en Natasja Froger samen met hun kinderen, partners en kleinkinderen het prachtige Engeland. Op het eerste gezicht lijkt het een vrolijke en gelukkige familie, maar volgens Yvonne Coldeweijer zijn er spanningen en ruzies binnen de familie.

Spanningen in de familie

Yvonne Coldeweijer heeft weer wat om te delen op haar juicechannel. " De Frogers hebben een nieuw programma op TLC waarbij ze gezellig gaan kamperen met elkaar… Ik hoor alleen dat het momenteel helemaal niet zo’n happy family is en dat de twee broers Didier en Maxim elkaar amper spreken. " Wat is daar allemaal aan de hand? " Blijkbaar omdat hun vriendinnen Sammy en Ruby elkaars bloed wel kunnen drinken! Haat en nijd. Althans, dat verspreidt één van deze vriendinnen in haar omgeving … "
Als we een bepaalde bron moeten geloven is hetzelfde ook gebeurt bij een vorige vriendin van Maxim. Yvonne bevestigt dit. " Ik hoor dat de vriendin van Didier, Sammy, een beetje jaloers is aangelegd. Nu ook op Ruby omdat zij uit een goed gezin komt en Maxim en zij samen een huis hebben gekocht in het Gooi van iets meer dan een miljoen. "
Hoewel Ruby en Maxim nog niet lang een stel zijn, heeft Ruby zich volgens Yvonne al volledig geïntegreerd in de familie. " De Frogers zijn gek op haar en dat steekt Sammy want zij was er eerder. "

De familie Froger

In de realityserie, die wekelijks op TLC wordt uitgezonden, maken René en Natasja een roadtrip
door Engeland met hun kinderen, zowel uit René's eerste huwelijk: Danny en Natascha als hun gezamenlijke zoons Maxim en Didier. De familie wordt vergezeld door partners, kleinkinderen en zelfs een bonuskleinkind.

Doorsnee familie

Angela de Jong heeft de eerste aflevering bekeken en heeft er, zoals gewoonlijk, een mening over. Volgens haar lijkt René wel erg graag te willen laten zien hoe 'doorsnee de familie is gebleven'. " De Frogers lijken me stuk voor stuk aardige mensen, hoor ", schrijft ze in haar AD -column. " Ik geef ze groot gelijk dat ze samen op vakantie gaan. Het wordt er ongetwijfeld ook beregezellig met die enorme hoeveelheid bier en wijn. Maar toch een vraag: waarom heb je het in hemelsnaam nodig om dit allemaal op tv te laten zien? "