Zo zagen Suzan en Freek er vroeger uit

Entertainment
door Indy
zondag, 10 december 2023 om 14:30
suzan en freek vroeger
Suzan en Freek zijn bijna niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. De twee zijn ook een duo buiten de muziekwereld en zijn al ruim vijftien jaar samen. Vorige week verzegelden de twee de liefde voor elkaar door elkaar het jawoord te geven. Dat ze al echt vijftien jaar bij elkaar zijn bewijzen de muzikanten op Instagram. Hierop plaatsen ze namelijk regelmatig kiekjes uit de oude doos. Zo zagen Suzan en Freek er vroeger uit.

Suzan en Freek

Goud, Blauwe Dag, Als het avond is : je hebt deze nummers ongetwijfeld een keer voorbij horen komen op de radio. De liedjes van Suzan en Freek zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. De twee kennen elkaar al sinds de middelbare school en zijn sindsdien onafscheidelijk.
Suzan en Freek begonnen, ieder op hun eigen platform, met het plaatsen van duo-covers van verschillende nummers. En nog voordat ze hun eigen muziek maakten lagen de twee al goed bij het publiek. Ze wisten hun clubtour gelijk uit te verkopen. Kort daarna kwam hun allereerste hit Als het avond is . Sindsdien ging de carrière van het duo in sneltreinvaart vooruit. Het nummer werd na drie weken verkozen tot TopSong op Radio 2 . Vele hits volgden en ze wisten zonder problemen de Ziggo Dome uit te verkopen.

Verloofd

Naast dat Suzan en Freek een ongelofelijk goed duo vormen op muzikaal vlak, blijken ze daarbuiten ook perfect bij elkaar te passen. De twee zijn al bijna vijftien jaar gelukkig in de liefde met elkaar en wonen samen in een prachtig huis in Nederhorst den Berg.
Vorig jaar zette het stel een volgende stap in hun relatie. Freek ging in Berlijn op een knie voor Suzan. “Eén week geleden in Berlijn… zei ze JA!”
, schreef Freek vorig jaar op Instagram bij een foto van hem en Suzan in Berlijn. Voor Suzan zat er nog een emotionele lading rondom de dag van het aanzoek. “In 2009 gingen we voor het eerst samen naar een concert, Coldplay in het Goffertpark” , schreef Suzan op Instagram. “Als verrassing had Freek kaartjes geregeld voor Coldplay in Berlijn."

Winterbruiloft

En vorige week was het dan eindelijk zo ver: Suzan en Freek zijn getrouwd ! Onder toeziend oog van 85 naaste vrienden en familieleden gaven de muzikanten elkaar het jawoord op tijdens hun winterse bruiloft .
Suzan werd naar het altaar begeleid door haar ouders, en tijdens de ceremonie zong goede vriend Snelle een lied. Het feest ‘s avonds werd opgeluisterd door optredens van Rolf Sanchez, Kraantje Pappie en FeestDJRuud. “ Op onze laatste beentjes zwaaiden we zaterdagnacht de discobus met gasten richting het hotel uit, om op zondagochtend weer heerlijk met z’n allen te brunchen op deze mooie plek. Zo gelukkig en dankbaar voor alle lieve mensen om ons heen! ”, schrijft het stel op Instagram.

Kiekjes uit de oude doos

Het feit dat Suzan en Freek al een hele poos samen zijn, betekent ook dat de twee foto's uit de oude doos hebben samen. De twee plaatsen dan ook regelmatig een aantal van die kiekjes op Instagram.
En dat zijn niet zomaar beelden. Voorafgaande aan het Coldplay
-concert in 2009, waar Suzan over schreef op Instagram, heeft het stel samen een foto gemaakt en de beelden zijn té schattig.
De allereerste vakantie van het stel is uiteraard vastgelegd op beeld en ook deze foto's zijn goud waard!