Sylvia Geersen beleeft eenzame kerst: 'Relatie over'

Entertainment
door Indy
woensdag, 27 december 2023 om 12:08
sylvia geersen kerst
Er gaan al een tijdje geruchten dat Sylvia Geersen en Joris Smits -alweer- uit elkaar zijn. RealityFBI deelt op Instagram dat de breuk nu écht definitief lijkt te zijn. Sylvia vierde kerst dit jaar, in tegenstelling tot andere jaren, zonder haar grote liefde.

Hekel aan Joris

De geruchten dat het wéér over en uit zou zijn tussen Sylvia Geersen en Joris Smits doen al het hele jaar de ronde. Yvonne Coldeweijer heeft dit ook al meerdere malen aangekaart op Intagram . Zo deelde de juicekoningin in oktober het volgende: “ Sylvia was afgelopen weekend in café de Witte Aap in Rotterdam en daar heeft ze aan meerdere mensen verteld dat de relatie voorbij is.
Yvonne speculeerde zelfs zo ver dat ze deze uitspraak maakte: “ Ze heeft zelfs gezegd dat ze een hekel heeft aan Joris! Nou, dat klinkt niet echt gezellig. ” Terwijl Sylvia deze uitspraken doet, lijkt het erop dat ze al enkele drankjes genuttigd heeft.

Aan en uit

Ook juicekanaal RealityFBI
laat informatie los over het stel. Het account liet vorige week op Instagram weten dat de ‘bio-politie’ iets opmerkelijks is opgevallen aan het Instagram-account van Sylvia. Ze heeft het hartje in haar bio onlangs gewijzigd in een roos. Het hartje en het slotje staan nog wel in de bio van Joris. "Wij wachten dus op de bekendmaking van het einde van hun relatie.”
Een volger van RealityFBI reageerde op de bio-speculaties. “ Nee zijn weer samen sinds dit weekend, haha. Geloof me ze weten het zelf niet. Aan uit aan uit.
” Maar het lijkt erop dat de twee nu toch echt uit elkaar zijn. "Wie de kerst vrijwel zeker niet met elkaar hebben doorgebracht zijn Sylvia en Joris” , schrijft RealityFBI op Instagram.
Sylvia ontmoette Joris tijdens het programma De Bachelorette . Het klikte meteen en ze zei zelfs met Joris te willen trouwen. Als het zo doorgaat tussen het stel ziet het ernaar uit dat die bruiloft er niet meer gaat komen...