Zijn Sylvia Geersen en Joris Smits toch weer uit elkaar?

Entertainment
woensdag, 20 december 2023 om 14:20
ontwerp zonder titel 2023 12 20t135558776
Het lijkt erop dat de relatie tussen Sylvia Geersen en Joris Smits wéér voorbij is. De twee kwamen met elkaar in contact tijdens De Bachelorette en hebben sindsdien een allesbehalve stabiele relatie. RealityFBI laat op Instagram weten weer nieuwe informatie binnen te hebben gekregen over het stel.

Hekel aan Joris

Er gingen al een tijdje geruchten rond dat het over en uit zou zijn tussen Sylvia Geersen en Joris Smits. Yvonne Coldeweijer bevestigde dit ook heel vaak. Zo deelde ze ook toendertijd: “ Sylvia was afgelopen weekend in café de Witte Aap in Rotterdam en daar heeft ze aan meerdere mensen verteld dat de relatie voorbij is.
Yvonne speculeerde zelfs zo ver dat ze deze uitspraak maakte: “ Ze heeft zelfs gezegd dat ze een hekel heeft aan Joris! Nou, dat klinkt niet echt gezellig. ” Terwijl Sylvia deze uitspraken doet, lijkt het erop dat ze al enkele drankjes genuttigd heeft. Desondanks lijkt het er nu echt op dat de relatie voorbij is en dat de breuk al enige tijd geleden heeft plaatsgevonden.

Toch weer uit elkaar?

Juicekanaal RealityFBI
laat op Instagram weten dat de 'bio-politie' iets opmerkelijks is opgevallen op het Instagram-account van Sylvia. Ze heeft het hartje in haar bio onlangs gewijzigd in een roos. Het hartje en het slotje staan nog wel in de bio van Joris. Betekent het nu dan toch echt dat het over en uit is tussen de twee?
Een volger van RealityFBI reageerde op de bio-speculaties. " Nee zijn weer samen sinds dit weekend, haha. Geloof me ze weten het zelf niet. Aan uit aan uit. "

Mexicaanse ex-man

Sylvia was voorheen getrouwd met haar ex-man uit Mexico. “ Ik was heel erg verliefd op een man uit Mexico. Daar ben ik ook naartoe geëmigreerd. Ik ben al snel met hem getrouwd daar, alleen hij bleek best wel gek te zijn. ” Ze heeft letterlijk moeten ontsnappen uit haar gewelddadige huwelijk. “ Ik ben voor hem gevlucht. Voor hem zijn we nog steeds getrouwd, maar we zijn al zes jaar niet meer samen.
Ook vertelt ze over een uit de hand gelopen ruzie met hem. “ Hij heeft mij tijdens een ruzie een heel harde duw gegeven, waardoor ik met mijn arm in het glas van een grote bierpul terecht ben gekomen. Het ging dwars door mijn pols heen tot op het bot. ” Inmiddels zijn ze nu gelukkig gescheiden !