Sylvie Meis ervaart emotioneel moment tijdens vakantie: 'Het raakte me'

Entertainment
vrijdag, 08 december 2023 om 14:59
ontwerp zonder titel 2023 12 08t115302876
Sylvie Meis geniet momenteel van haar tijd op de Malediven, omringd door zon, zee en strand. Dat is natuurlijk de ideale vakantie. Maar tijdens de lunch overvalt haar echter plotseling emotie. "Dit doet me denken aan mijn grootvader."

Emotioneel gerecht

Sylvie Meis raakte gisteren geëmotioneerd tijdens de lunch toen haar een traditioneel Indonesisch gerecht genaamd 'Soto Ayam' werd geserveerd. Ze deelde een foto van het gerecht op Instagram. " Als je het weet, weet je het ", schrijft ze bij de foto.
In een volgende story legt Sylvie uit waarom dit gerecht zo bijzonder voor haar is. " Misschien weten jullie dat mijn grootvader uit Indonesië kwam ", begint ze haar verhaal. " Dat betekent dat ik grootgebracht ben met veel Indonesisch eten. De laatste keer dat ik hier was, heb ik dat aan het hotelpersoneel verteld en toen werd ik verrast met een traditionele soep, Soto Ayam, die ik al zó lang niet gegeten had. En nu hebben ze het weer voor me gemaakt. "
Sylvie is verrast dat het personeel van het hotel heeft onthouden dat ze zo dol is op dit gerecht. " Dat maakt me zó blij en het heeft me echt geraakt dat ze dat voor me doen. "

Relatie Wim Beelen

Sylvie bevindt zich op een romantische bestemming, maar zonder haar grote liefde Wim Beelen. Ondanks dat ze al een tijdje aan het daten zijn, hebben ze hun relatie pas eind oktober publiekelijk bekendgemaakt. Er zijn speculaties dat Sylvie alleen bij Wim is vanwege zijn welvaart, maar Wim hecht daar geen geloof aan. " Zij wist niet eens wie ik was
", zei hij in gesprek met het Financieel Dagblad. " Wij zijn gelijkwaardig. Ze heeft net als ik echt een eigen business gebouwd. "

Voortdurend reizen

Wim heeft zijn thuisbasis in Amsterdam, terwijl Sylvie haar woonplaats in Hamburg heeft. Op dit moment pendelt ze tussen beide steden om haar grote liefde te ontmoeten. Volgens een ingewijde bron wordt verwacht dat het niet lang meer zal duren voordat Sylvie definitief terugkeert naar Nederland .
" Sylvie is het voortdurende heen en weer reizen naar haar zoon en geliefde ook wel een beetje beu intussen. Voor Sylvie komt het moment om weer dicht in de buurt van haar zoon, geliefde en familie te wonen steeds dichter bij ", meldde een bron in weekblad Story.