Sylvie Meis spot met eigen liefdesleven: 'How To Be Single'

Entertainment
woensdag, 24 januari 2024 om 16:02
ontwerp zonder titel 2024 01 24t153919816
Sylvie Meis heeft zonder twijfel een tumultueus liefdesleven. Haar romantische betrekkingen, of het nu samen is of niet, worden regelmatig uitvoerig besproken in de media, waarbij velen er hun mening over geven. Sylvie is deze keer degenen die hen voor is. Op Instagram maakt ze zelf een grapje over haar relatiestatus.

Wim Beelen en Sylvie Meis uit elkaar

Via Instagram laat Wim Beelen weten dat hij en Sylvie Meis hun relatie hebben verbroken. “Lieve familie en vrienden” , begint de ondernemer zijn verhaal. “Een aantal maanden geleden ben ik een leuke vrouw tegengekomen. Na twee dates moest iemand dat zo nodig in de pers brengen. We hebben daarna een spoedcursus kennismaking gedaan en ik kwam al snel tot de conclusie dat onze levens totaal niet overeenkwamen.”
Hij laat ook weten dat hij veel met Sylvie te hebben gepraat, maar een breuk was niet te vermijden. Volgens Wim matcht Sylvie haar leven boven de radar totaal niet met zijn leven onder de radar. “Het is een weg die niet bij mij past.’ Uit het bericht valt dan ook op te maken dat Wim degene is die een punt achter de relatie heeft gezet. “Ik heb dan ook besloten dat onze wegen niet verder gaan als paar en we ieder onze eigen weg gaan volgen.” De twee lijken wel goed uit elkaar te zijn gegaan. “Veel succes in je leven. Je bent een bijzondere, lieve vrouw. Bedankt” , sluit Wim zijn bericht af.

Downdaten

Wim was aanzienlijk een ander type man dan Sylvie normaal date. “ Sylvie is aan het downdaten
”, concludeerde Yvonne Coldeweijer al direct. Downdaten houdt in dat je date met iemand die als minder hoog wordt ingeschat dan jijzelf; in dit geval staat Wim volgens Yvonne lager op de sociale ladder. “ Je verwacht het niet
”, luidt haar reactie op de nieuwste Sylvie-breuk. “ Wanneer je downdatet omdat je desperate bent en zelfs hij wil je niet.

Filmavondje

Om alles even te kunnen laten bezinken, geniet Sylvie van een ontspannen filmavondje met zichzelf. Via haar Instagram Stories deelt Sylvie een foto van zichzelf op de bank terwijl ze de film " How To Be Single " kijkt, vergezeld van een schaterlachende emoji. Gelukkig kan ze er allemaal nog wel om lachen.
schermafbeelding 2024 01 24 om 102812
Beeld: Instagram @sylviemeis