Theo Maassen na 27 jaar gedumpt door beste vriend: "not done"

Entertainment
door Lois
dinsdag, 27 februari 2024 om 14:00
theo maassen
Theo Maassen is na 27 jaar gedumpt door een van zijn beste vrienden, meldt zijn ex-minnares Angela Degener. “Ik kwam hem toevallig tegen en hij zegt: ‘Ik vind het gewoon not done.'”

'Heel toevallig'

Er mag dan wel een 125 duizend woorden tellend bewijsstuk liggen tegen Theo Maassen, maar VPRO en BNNVARA gaan vrolijk met hem verder. Wie niet met hem verder gaat, is een van zijn beste vrienden. Althans, dat stelt zijn ex-minnares Angela Degener, een van de klokkenluiders in de zaak over zijn vermeende huiselijk geweld.
Hoe zit dit precies? Angela vertelt bij Shownieuws over de ontmoeting met Theo's voormalige beste vriend. “Heel toevallig was ik gisteren met mijn hondje onderweg en kwam ik een van zijn beste vrienden tegen. Hij had me aangehouden en zei: ‘Hé, wat een gedoe met Theo.’ Hij was de beste vriend sinds 27 jaar met Theo.”

Vriendschap

Volgens Angela zou de breuk tussen de twee vrienden zijn ontstaan doordat Theo op het podium grappen maakte over het slaan van zijn vrouw, maar de vriend onthulde dat deze grappen ook in privégesprekken vielen. "In onze privégesprekken maakte hij gewoon grappen over hoe hij zijn vrouw in elkaar heeft geslagen", et cetera. Hij zegt: "Dat was voor mij gewoon not done."
Angela vervolgt: “Maar hij heeft totáál gebroken toen hij een keer bij Theo’s vrouw Joyce thuis kwam en zij vertelde over het geweld en dat hij haar een blauw oog had geslagen. Dat was voor deze persoon de grens van: ‘Ik verbreek de vriendschap na 27 jaar.’”

NSB'er

Privé-baas Evert Santegoeds benadrukte dat Angela niet degene was die de zaak in gang heeft gezet. Hij verklaarde in Shownieuws dat Angela vaak wordt gezien als degene die de zaak aan het rollen heeft gebracht, maar dat ze pas in een later stadium contact met haar zochten. Zij was dus niet de bron die de zaak aan het licht bracht.
Wie is het dan wel? Theo’s vrouw Joyce? Zijn ex-vriendin? Dat zegt Evert niet. “De bron zelf is al heel blij dat hem of haar niets wordt verweten en niemand vermoedt wie dat is. Angela is niet degene die het verdient om NSB’er genoemd te worden, zoals in VI regelmatig gebeurt.”