Tino Martin en Mart Hoogkamer reageren op veroordeling Marco Borsato

Entertainment
vrijdag, 29 september 2023 om 11:17
ontwerp zonder titel 45
De vervolging van Marco Borsato is als een bom gevallen in de mediawereld. Tino Martin , die recentelijk een nummer van Marco opnieuw heeft uitgebracht, en Mart Hoogkamer , een welbekende fan van het repertoire van Marco.

Tino en Mart reageren op vervolging Marco

Shownieuws heeft donderdag met Tino en Mart gesproken, die onlangs een duet hebben uitgebracht, over wat hun vinden van de vervolging van Marco. " Laten we gewoon even afwachten tot het voor de rechter is geweest, iedereen weet het nu wel dus al die, de hele dag door al die sociale media en alle kranten met zulke grote foto's op de cover, laten we gewoon even afwachten voor het bij de rechter is geweest", reageert Tino.
Zo zegt Tino ook: "Ik draai er thuis nog wel eens één van hem, als ik alleen ben." Mart heeft onlangs nog een nummer gezongen van Marco en heeft er het volgende over te zeggen: " Ja zijn liedjes zelf, vind ik fantastisch. " zo gaat Martin erover verder: " We wisten dit al met zijn allen al maanden en nu worden er andere dingen gezegd en dat weten we ook al maanden, dus ik wacht gewoon netjes de rechter af, dan wil ik hier nog wel een keer over praten. Ik vind het gewoon dieptriest, omdat hier alleen maar verliezers uit zijn. "

Vervolging Marco Borsato

Woensdag is bekend gemaakt dat Marco vervolgd
zal worden voor ontucht. Een 22-jarige vrouw deed toendertijd in 2021 aangifte tegen Marco, omdat ze ongepast aangeraakt
werd. Ze deed aangiftes wegens 'onzedelijke handelingen.' Het openbare ministerie heeft het onderzoeksdossier zorgvuldig bestudeerd en besloten om de zaak van Marco voor te gaan leggen aan de rechter. Er is nog geen zittingsdatum vast geprikt. De advocaten van Marco kunnen nog eventueel verzoeken om aanvullend onderzoek te laten doen. Marco heeft zelf ook gereageerd op zijn vervolging en geeft aan het onbegrijpelijk te vinden.