Vakantieparken Peter Gillis in België ook slecht onderhouden: 'Nachtmerrie'

Entertainment
door Eva
zaterdag, 28 september 2024 om 10:23
peter gillis
Peter Gillis gaat zich, na het verlies van zijn vakantieparken in Nederland, nu alleen nog maar focussen op zijn vakantieparken in België. Maar ook de parken in ons buurland worden zwaar verwaarloosd.

Vieze parken in België

Het vakantiepark Hengelhoef in België heeft flinke kritiek over zich heen gekregen. Op Facebook deelde één van vakantiegangers van het park: 'Nou, wij zijn pas terug. Wat is deze camping achteruit gegaan'.
De camping ziet er niet uit als beloofd en wordt niet schoongemaakt. 'Glijbaan is na een tijdje al stuk, veel zwerfafval, inbraak in de caravan… En nu komt het: donderdag kwamen ze daar filmopnames maken en dan is iedereen plotseling in rep en roer. Overal zie je ze dan ineens schoonmaken.'
De vakantieparken van Gillis blijken daarom een stuk beter onderhouden te zijn op televisie dan dat ze in werkelijkheid zijn. De reputatie over zijn parken in Nederland volgen hem dus ook in België. 'Triest dat het wel kan als de grote baas komt, want ik had dit ook al aangegeven bij de zoon van Peter Gillis', zegt één van de vakantiegangers.

'Een nachtmerrie'

Het vakantiepark blijkt ook geen plek te zijn voor rust en voor kleine gezinnen. 'In de nacht is het echt rumoerig met harde muziek. Normaal zou het na 23:00 uur wel rustig zijn, maar niets is minder waar. Veel mensen zijn zelfs naar een andere camping gegaan omdat hun kleine kinderen gewoon niet konden slapen. Ik ben echt geen zeikerd, totaal niet, maar dit sloeg echt alles. Zo vies en slecht heb ik het nog nooit gezien.'
Een van de gasten schrijft dat er ’tuig’ op het park rondliep en dat het restaurant en het café gesloten waren. 'Op de website lijkt het een droom, maar in realiteit is het een nachtmerrie.' Zo te zien heeft Peter Gilles does ook moeite met de vergunningen van zijn parken in België.