Viespeuk Guido Weijers denkt dat Yvonne Coldeweijer negeren hem zal redden

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 27 juni 2023 om 17:00
guido weijers
Yvonne Coldeweijer is de nachtmerrie van elke BN'er en dit keer lijkt de nachtmerrie voor Guido Weijers werkelijkheid te worden. Hij besluit Yvonne te negeren, maar dat zal haar absoluut niet tegenhouden.

Guido Weijers en de minderjarige meisjes

Deze maand kwam Yvonne Coldeweijer met het nieuws dat Guido Weijers het bed zou delen met minderjarige meisjes in ruil voor een gratis vakantie . Dit zou Guido volgens één van de volgers van Yvonne al jarenlang doen. "Iets van 12 jaar geleden had ik een vriendin die zijn 'vriendinnetje' mocht spelen, mee naar feesten, vakantie etc. Zij was toendertijd nog net geen 18."
Yvonne deelde diezelfde dag dat ze veel verhalen over deze viespeuk binnen krijgt en heeft besloten verder onderzoek te doen. Dit met name omdat ze nog al geschrokken is van de leeftijden die ze voorbij heeft zien komen en de verhalen die hieraan gekoppeld zijn.

Yvonne Coldeweijer negeren is niet de oplossing

"Ik heb de afgelopen tijd veel contact gehad met meiden die me over een aantal ervaringen hebben verteld. Gezien de leeftijd van deze meiden destijds, maak ik me best wel zorgen"
, onthult Yvonne. We weten voor nu nog niet om welke leeftijd dit gaat, maar zal wel minderjarig zijn. "Dan heb ik het niet over twintigers die vrijwillig gratis met hem mee op vakantie gaan. Ik vind het lastig om te brengen. Maar ik vind dat ik het wel moet doen."
Natuurlijk heeft Yvonne in het kader van wederhoor viespeuk Guido om een reactie gevraagd. Maar hij denkt dat zoiets wel overwaait als hij gewoon geen antwoord geeft op Yvonne. "Ik heb Guido zondagochtend om een reactie gevraagd, omdat ik met hem in gesprek wil hierover. Uiteraard heb ik nog geen reactie ontvangen."
Yvonne wil langzaam het nieuws wel naar buiten gaan brengen, maar wacht toch nog héél eventjes af. "Ik verwacht verder ook geen reactie, want hij weet wel wat hij heeft uitgevreten. Maar ik wil hem ook de kans geven zich te verweten. Guido Weijers, stuur me even een bericht please."
Ja Guido, als je niets te verbergen hebt, kun je Yvonne toch best een berichtje sturen?