Dit is de reden waarom we de vriendin van Viktor Verhulst niet zien

Entertainment
zaterdag, 11 november 2023 om 13:30
ontwerp zonder titel 78
In het programma De Verhulstjes krijgen we een inkijkje in het leven van mediamagnaat Gert Verhulst en zijn familie. Viktor, de zoon van Gert, heeft er alleen voor gekozen om zijn vriendin buiten de schijnwerpers te houden. Maar wat is de reden daarachter?

De Verhulstjes

Het is vrijwel onmiskenbaar dat de Verhulst-familie tot een van de meest iconische families van de Benelux behoort. " We hadden niet verwacht dat de mensen zoveel interesse hadden in ons leven, maar we vinden het alleen heel leuk. Wij kijken zelf ook met veel plezier vaak terug naar de afleveringen die gemaakt zijn."
"Soms denk ik echt: ‘Wat doen we daar toch? " Dit vertelt Gert in een interview met RTL Boulevard. Hij benadrukt dat volgens hem niets mooiers is dan samen met zijn echtgenote en kinderen aan een televisieprogramma te werken.

Vriendin niet in beeld

en fans kijken reikhalzend uit naar de nieuwe avonturen van de Vlaamse familie. In deze realityserie is Viktor Verhulst, de zoon van Studio 100
-eigenaar Gert Verhulst, doorgaans erg open over zijn leven. Alleen zijn vriendin Sarah Puttemans
is al vier seizoenen lang niet te zien op beeld. In een aflevering van Open Kaart
met Robert Rodenburg legt Viktor uit waarom dat zo is.
" Mijn vriendin en ik zijn niet samen te zien in de show, maar we zeggen ook niet dat dat nooit gaat gebeuren ", vertelt Viktor aan Robert. " De show is eigenlijk begonnen toen we net samen waren en we vonden het toen het gezondst om zo te houden, om geen druk van buitenaf te krijgen. En dat heeft voor ons heel goed uitgepak t", vertelt hij. " Ik vind dat een fijn gevoel, om dat nog even voor mezelf te houden. "

Bekende vader

Viktor deelt ook zijn ervaringen over het hebben van een beroemde vader. " Doordat mijn vader natuurlijk bekend is, gaan er automatisch ook meer deuren open ", biecht hij op.
" Daar heb ik nooit flauw over gedaan ." Maar er zijn niet altijd voordelen hieraan. " Het betekent ook dat als die deuren opengaan, er vanaf de start meteen een bepaalde verwachting is. "