Rob Kemps over 'geposeerde' foto: 'Heeft vier dagen in de bosjes gelegen'

Entertainment
zaterdag, 11 november 2023 om 12:30
ontwerp zonder titel 77
Rob Kemps uit zijn diepe frustratie richting Edwin Smulders, de beroemde paparazzo van Nederland. Rob en Stephanie oude geposeerd hebben voor de coverfoto in Story, maar de fotograaf lag volgens Rob al vier dagen in de bosjes voor zijn huis.

Opgestoken middelvinger

Het was een opvallende gebeurtenis in de lente: Rob Kemps en zijn nieuwe liefje, Stephanie Klaver, sierden de cover van Story . De foto was zeer geposeerd met een lachend stel dat hand in hand stond en zelfs een romantische kus deelde. Opvallend genoeg wisten ze gedurende dit hele schouwspel dat de lens van de beruchte paparazzo Edwin Smulders op hen gericht was.
Volgend de mening van velen was dit echt een opgestoken middelvinger naar zijn ex Miriam Swinkels. Rob werd daarom behoorlijk hard aangepakt in RTL Boulevard . Bridget Maasland legde vervolgens uit hoe het werkt met BN'ers en paparazzi. Uiteindelijk ontkende Rob dat hij geld had gekregen voor de foto's.
Nu, een half jaar later, uit Rob zijn frustratie over de paparazzo in een groot interview met AD Mezza . De krant vraagt hem of hij inderdaad met opzet heeft geposeerd voor Edwin. " Die gast heeft vier dagen bij ons in de bosjes gelegen! Wat doe je dan? Op een gegeven moment moet je toch een keer naar buiten; dan schiet hij toch lekker die foto? "

Geen geld voor gevraagd

Rob heeft dus werkelijk geen goed woord over voor Edwin. Hij had helemaal geen zin om gefotografeerd te worden. " Maar dan hoor ik weer: het is geposeerd. Nou nee hoor, die vlegel ligt dagenlang hier in de tuin. En nee, we hebben er ook geen geld voor gevraagd. "
Het AD
stelt niet de vraag waarom Rob dan met Stephanie begon te zoenen als hij echt niet gefotografeerd wilde worden. Hij wrijft het nu nogmaals in het gezicht van Miriam dat hij met Stephanie 'op zijn gelukkigst' is, wat voor zijn ex Miriam een extra bittere pil is om te slikken. " Ik ben zo trots op haar. Het is een liefde die ik niet eerder heb gevoeld. We hebben een echte connectie. "

'Geloof jij de juicekanalen?'

Evert Santegoeds en de juicekanalen beweren dat er een zekere overlap was tussen zijn vorige relatie en zijn huidige relatie met Stephanie, wat impliceert dat hij ontrouw is geweest. " Geloof jij de juicekanalen? Weet je, om vreemd te gaan moet je een relatie hebben en die had ik op dat moment niet ", bezwaard Rob.
Zo gaat Rob verder: " De relatie tussen mijn ex en mij was al enkele maanden voorbij, maar we zochten nog huisvesting voor haar. Dat was niet van de ene op de andere dag geregeld. Pas later werd ik verliefd op Stephanie. Ik kan veel hebben, maar op het moment dat er wordt geschreven dat ik vreemd zou gaan of een slechte vader zou zijn, raakt mij dat. "

Geruchten nooit ontkracht

Waarom heeft Rob dan nooit de geruchten ontkracht? " We wilden rust in de tent. En er werd zoveel onzin geschreven. Ik las dat wij al negentien jaar bij elkaar waren, terwijl mijn ex al kinderen had van veertien en elf. Er werd zo summier omgegaan met de feiten dat ik weinig behoefte had een en ander uit te leggen. "
En sluit Rob af: " Bovendien: het is privé, hè. Dit gaat niemand wat aan. "