Wendy van Dijk zwijgt over geruchten relatiebreuk met Erland Galjaard

Entertainment
dinsdag, 26 september 2023 om 15:08
wendy van dijk relatiebreuk erland galjaard
Wendy van Dijk kwam er gisteravond niet onderuit. Ze was op een evenement en kreeg daar de vraag van Shownieuws, hoe het met haar huwelijk met Erland Galjaard zit. Wendy weigert het om de vragen te beantwoorden, sterker nog het mag niet eens uitgezonden worden.

Veelzeggend antwoord

Het wemelt van de geruchten, Wendy van Dijk en Erland Galjaard zouden in een huwelijkscrisis zitten. Wendy en Erland willen zelf niets delen over hun huwelijk, maar gisteren ontkwam Wendy er niet aan. Ze was aanwezig op een evenement en kreeg zoals verwacht vragen over haar huwelijk. Wendy vertelt voor de camera van Shownieuws uitgebreid over haar knokkelkoorts , maar zodra de vraag voorbij komt met hoe het gaat met Erland wil ze daar geen antwoord op geven. " Ik had ook nog wel willen weten of door de knokkelkoorts haar trouwring een beetje knelt, maar vragen daarover worden niet beantwoord. Niet op camera en niet zonder camera. " zegt Evert Santegoeds in Shownieuws. Het antwoord van Wendy is wel veelzeggend.

Nieuw appartement

Weekblad Story is er eerder deze maand ook achter gekomen dat Erland een peperduur appartement in Rotterdam
heeft gekocht op zijn eigen naam. Hij heeft het appartement volledig uit eigen zak betaald. Of hij zelf in het appartement gaat wonen of dat het een beleggingsobject gaat zijn is nog niet duidelijk, want Wendy en Erland waren niet bereikbaar om commentaar te geven. "Of het huwelijk nog bestaat en daar nog in geïnvesteerd gaat worden, dat weet ik ook niet als je een huis van meer dan een miljoen koopt in Rotterdam, wat toch een heel eind uit de buurt is van Wendy die aan De Vecht woont."

'Over en uit'

Volgens Yvonne Coldeweijer is het al lang over tussen Wendy en Erland. " Het gaat al een tijdje rond. Maar een spion weet mij te vertellen dat het echt over en uit is tussen Wendy en Erland. Volgens mijn Talpa-spion gaat het in de wandelgangen bij Talpa nu zelfs rond dat de twee hun huis op Ibiza ook hebben verkocht " schreef Coldeweijer onlangs op haar juicekanaal. " Ik heb wel eens wat gehoord over Erland en zijn affaires. "