Wendy van Hout pronkt met grote ring: verloofd met Peter Gillis?

Entertainment
woensdag, 27 december 2023 om 14:42
ontwerp zonder titel 2023 12 27t141004407
Wendy van Hout, de partner van Peter Gillis, heeft via Instagram Stories een video gedeeld waarin ze trots een grote ring om haar vinger laat zien. Zijn Peter en Wendy van plan om binnenkort in het huwelijksbootje te stappen?

'Heb al gepolst'

Gisteravond plaatste Wendy van Hout een video vanuit de jacuzzi waarin ze een imposante ring om haar vinger toonde. Deze beelden hebben tot veel speculaties geleid: heeft Peter Gillis Wendy ten huwelijk gevraagd?
Peter en Wendy kregen begin dit jaar een relatie en Peter gaf eerder al aan dat hij graag met Wendy in het huwelijksbootje zou willen stappen. " Ik kan me voorstellen dat, als het zo goed blijft gaan, ik haar ten huwelijk zou kunnen vragen. Ik heb al gepolst of Wendy wil trouwen en ze zei ja ", zei hij in gesprek met weekblad Story .
schermafbeelding 2023 12 27 om 121521

Langs bij de schoonouders

Nog opvallender is dat Peter alle moeite doet om een goede indruk te maken op zijn schoonouders . De vraag blijft echter of die indruk daadwerkelijk positief is. Bij het openen van de deur maakt Peter meteen een opmerking over de beperkte lengte van Wendy's moeder. "O nou, jij bent niet groot of wel?"
In de gang kan hij het niet laten om op te merken dat een schilderijtje scheef hangt. En nog voordat de koffie geserveerd wordt, maakt Peter meteen een opmerking tegen Wendy's vader over diens gekreukelde overhemd. " Dat is ook nat weggehangen of niet? "

Nog een kindje?

Wendy is eveneens vol vertrouwen in haar liefde voor Peter, zoals ze aan Story vertelde. Ze heeft haar 17-jarige dochter en vier zoons van 19, 11, 9 en 4 jaar oud al aan Peter voorgesteld. " Ze hadden meteen een leuke klik ", zei Wendy. Komt er in de toekomst nog een kindje? " Er komt geen zesde kind meer bij ", antwoordde ze.
Ook gingen er een tijdje vermoedens rond dat Wendy, al zwanger zou zijn van Peter.