Wietze de Jager verwelkomt vierde kind: 'We genieten enorm!'

Entertainment
door Indy
maandag, 09 oktober 2023 om 11:48
vermogen wietze de jager
Wietze de Jager deelt op Instagram dat hij vandaag voor de vierde keer vader is geworden. Hij deelt trots de eerste beelden van de kleine.

Groot gezin

In maart maakte Wietze in De 538 Ochtend met Wietze en Klaas bekend dat zijn vrouw Lieke Veld in verwachting is van hun vierde kindje. Lieke vertelde in een interview na hun bruiloft dat zij een vierde kindje met Wietze wel ziet zitten.“Wietze komt uit een gezin met acht kinderen. Dat lijkt mij wat veel. Ik heb zelf alleen een broer en zus. Maar vier kinderen lijkt mij wel heel leuk.”
“Dan zie je dat dat er toen al in zat. Dan krijgt uiteindelijk de vrouw weer gelijk, hè?”,zei Wietze op de radio. “Wij zijn heel erg verheugd. Ik ben er ook heel blij mee, natuurlijk. We zijn zeer dankbaar dat dit ons gegund is. Het is lang niet voor iedereen weggelegd.”
Lieke was zelf helemaal niet van plan om een huisje-boompje-beestje leven te krijgen, ze wilde zich meer op haar carrière focussen. “Trouwen en kinderen pasten helemaal niet in het plaatje dat ik in mijn hoofd had. Ik had grote plannen en was vooral bezig met carrière maken. En toen kwam ik Wietze tegen en werd het ineens allemaal anders."

Leo Ben de Jager

En het moment voor het stel is eindelijk daar: de vierde kleine is geboren. Wietze deelt het heugelijke nieuws op Instagram en deelt alvast de eerste beelden van de kleine spruit. "Kijk dan!! Leo Ben de Jager is geboren" , schrijft de radio-dj erbij. "Wij zijn onder de indruk van dit wonder en dankbaar dat Leo gezond ter wereld is gekomen. We genieten enorm!!"
Ondanks dat Leo pas net zijn ogen heeft geopend, speculeert Wietze alvast druk over mogelijke bijnamen: "Maar welke bijnaam past hem het beste? Lijpe Leo? Lieve Leo? Louche Leo? Lekkere Leo? Lange Leo?"
Bekijk de schattige post van Wietze hieronder: