Winter vol Liefde: kijkers en Amy Rose ergeren aan Saul's besluiteloosheid

Entertainment
vrijdag, 05 januari 2024 om 15:10
ontwerp zonder titel 2024 01 05t104426530
In het schilderachtige Zwitserse landschap heeft de liefdeslucht tussen Saul en Amy Rose een ijzige wending genomen. Tijdens een hartstochtelijke scène in het programma Winter vol Liefde, waarin Amy openlijk haar liefde voor Saul verklaarde, blijkt dat Saul nog niet helemaal klaar is voor deze stap.

Besluiteloos

Amy Rose en Saul raakten razendsnel 'intiem', waardoor Amy er zeker van was dat ze het hart van de makelaar had veroverd. Plotseling dook echter Rafaëlla op, Saul's ex, waarmee hij misschien wel opnieuw wilde proberen.
Terwijl Amy Rose echte gevoelens ontwikkelde voor Saul, maakte ze zich ongerust omdat hij nog steeds een goede band had met zijn ex. Tijdens een koffiepauze vroeg ze om duidelijkheid, maar Saul gaf (natuurlijk) geen helder antwoord. Hij beweerde nog nooit zo snel gevoelens te hebben ontwikkeld voor een vrouw, maar twijfelde nog steeds over een relatie met Amy Rose. Wat als Rafaëlla zijn avances afwijst en geen vrienden meer met hem wil zijn? Heeft Amy Rose daar al eens over nagedacht?

Geduld is op

Maar ja, ik ben bang dat ik aan Raf een hele goede vriendin verlies …
” Amy Rose heeft in haar leven nog nooit zoiets raars gehoord. “ Als je écht vrienden bent dan ga je door dik en dun met elkaar, toch?
” Saul heeft de keuze gemaakt om geen contact meer te onderhouden met de deelnemers die niet zijn gekozen in Winter vol Liefde. “ Ik vind mezelf loyaal, de consequenties van mijn keuzes zijn dat ik niet meer het contact zoek met de ander. Dat doet gewoon hartstikke pijn.
Het geduld van Amy Rose begint wel langzaam een beetje op te raken. " Je weet toch wel wat je van binnen voelt? Wanneer ga je de keuze maken? Ik wil zo snel mogelijk antwoord. Je denkt toch niet dat ik hier nog dagen ga zitten met een man die niet weet wat hij wil? "