Verbazing over uiterlijk Monique Westenberg: 'Je bent jezelf niet'

Entertainment
vrijdag, 05 januari 2024 om 16:58
ontwerp zonder titel 2024 01 05t120014015
Monique Westenberg, die haar kerstdagen in het buitenland heeft doorgebracht, deelde donderdag een foto van haarzelf tijdens een verlaat verjaardagsetentje. Haar volgers uiten hun verrassing over de foto's die Monique laat zien.

Verbazing

In Monique Westenberg haar Instagram-bericht, waar ze van een diner met haar vriendinnen geniet, schrijft ze: " Gisteren werd ik door deze drie schatjes verrast met een belated Birthday dinner! Echt heerlijk gegeten en weer zo veel gelachen samen. Nu echt weer even normaal gaan doen met eten, want de afgelopen maanden ging echt alles in het mondje wat lekker was. "
Monique vervolgt: " Doen jullie aan goede voornemens? Ik eigenlijk niet alleen zitten m’n broeken strak en dan is het tijd om weer even pas op de plaat te maken! "
Enkele volgers van Monique vragen zich af wat er met het gezicht van Monique aan de hand is. Zo reageert een volger: " Waarom heb je je gezicht zo bewerkt? Je bent jezelf niet op de foto. " Iemand anders neemt het voor Monique op en schrijft: " Negatieve reacties, zijn altijd gebaseerd op jaloezie! "

Moeilijke momenten

André Hazes en Monique Westenberg hebben de moeilijke momenten uit hun verleden "verbrand", deelde Monique mee op Instagram. " 2023 was voor ons een heel fijn jaar en daar ben ik dankbaar voor. Maar natuurlijk zijn er altijd rotdingen
", schreef Monique bij een foto van een vuurtje. " Dré en ik hebben vanmiddag de dingen van het afgelopen jaar die we stom, irritant, verdrietig en energievretend vonden, op een papiertje geschreven en verbrand. "
Door de herinneringen te verbranden, streven ze ernaar om het verleden achter zich te laten en niet meer met zich mee te dragen in 2024.
Monique vierde haar 46ste verjaardag op tweede kerstdag. André feliciteerde haar op Instagram met het nummer " You're my best friend
" van Queen, vergezeld van een compilatie van foto's van hen samen.
" Gefeliciteerd mijn aller beste vriend ", schreef hij. " Mijn allerknapste vrouw en grootste liefde uit mijn leven. Ik heb je vast en laat je nooit meer los. Jij en ik. "
Hopelijk hebben ze een mooi 2024
moon