Jake Paul heeft een peperdure Ferrari toegevoegd aan zijn autocollectie

Entertainment
vrijdag, 05 januari 2024 om 13:54
ontwerp zonder titel 2024 01 05t102442873
Jake Paul heeft onlangs een kostbare sportwagen aangeschaft. Op TikTok deelde hij een video waarin hij zijn nieuwe Ferrari SF-90 onthult, terwijl deze bij hem wordt afgeleverd. Maar wacht eens even, bezat Jake niet al een gele Ferrari?

Nieuwe gele ferrari

Jake Paul heeft zojuist een splinternieuwe Ferrari aan zijn indrukwekkende verzameling sportwagens toegevoegd. Het betreft een SF-90, met een prijskaartje van ongeveer 500.000 euro. Bij het delen van het filmpje waarin hij de auto onthult, schrijft Jake: " Geen beter gevoel. "
De nieuwe Ferrari staat zij aan zij geparkeerd met een andere Ferrari, en het is opvallend hoe sterk de gele auto's op elkaar lijken. Jake legt uit dat hij daarom de SF-90 heeft aangeschaft. " Om te matchen met de 296 ", schrijft hij. Volgers reageren enthousiast. " Wat een gezegend leven. Wilde dat ik dit kon doen. Bro, dit is geweldig ", schrijft iemand. Maar een ander begrijpt niet waarom Jake twee keer voor dezelfde kleur heeft gekozen. " Waarom weer geel? "
Sommige volgers vragen zich af of Jake een van de auto's aan zijn vriendin Jutta Leerdam cadeau gaat doen. " Welke is voor Jutta? " vraagt iemand.

Jutta Leerdam en Jake Paul

In april van dit jaar maakten Jutta Leerdam en Jake Paul bekend dat ze een relatie hebben. In eerste instantie probeerden ze hun liefde geheim te houden, maar al snel ontdekte de paparazzi hun romantische band. Jake woont nog steeds in Amerika en is, net als Jutta, actief in de topsport. Hierdoor hebben de twee niet vaak de kans om elkaar persoonlijk te ontmoeten.

260 dagen

Onlangs plaatste Jake op Instagram een mysterieuze tekst in het zand: " 260 dagen ". De exacte betekenis hiervan is niet bekend, maar het lijkt erop dat er iets groots staat te gebeuren. Ondanks dat Jake en Jutta pas een half jaar samen zijn, liet Jake vorige maand, toen hij in Heerenveen bij een schaatswedstrijd van Jutta was, weten dat hij dolgraag met haar wil trouwen . Zou dit wellicht over 260 dagen plaatsvinden?
Fans van het koppel gaan zelfs een stapje verder. Onder eerdere berichten van Jutta en Jake praten zij niet alleen over trouwen, maar hebben ze het ook al over kinderen. " Wanneer komt er een baby? " schreef een volger.