Winter Vol Liefde-Marja laat van zich horen na breuk met Guido

Entertainment
door Indy
maandag, 15 januari 2024 om 11:30
marja wvl laat van zich horen breuk guido
Guido en Marja leken elkaar in Winter Vol Liefde helemaal te hebben gevonden. Toch bleek na de opnames van het programma al snel dat de twee toch geen match zijn. Marja laat voor het eerst van zich horen sinds de breuk met Guido.

Uit elkaar

Na een tal van winterse dates en ontmoetingen met verschillende vrouwen stond Guido voor een lastige keuze. Gaat hij verder met Esmaralda of met Marja? Nadat hij na lang wikken en wegen heeft besloten om voor Marja te kiezen, en daarmee zijn Winter Vol Liefde -avontuur eindigt, geeft hij toe dat er iets bijzonders tussen hen is en vraagt hij haar om de komende tijd bij hem te blijven…
Er is dit seizoen nog geen reünieaflevering, maar we zijn natuurlijk razend benieuwd of de twee nog steeds samen zijn. Guido geeft het verlossende antwoord bij Renze Klamer aan tafel. “ Ik kan er een heel verhaal omheen breien, maar ik doe het gewoon op mijn eigen manier: nee “, zegt hij. “ Dat was echt van mij uit. Ze is een week bij mij gebleven en we hebben het geprobeerd. Dan leer je iemand op een normale manier kennen. Het is geen normale manier van daten.

Vakantieliefde

Guido besefte al snel dat hij Marja niet heeft gemist toen ze terug in Nederland was. Voor hem voelde het niet als echte liefde en ook Marja laat nu via Instagram weten dat ze vrede heeft met de breuk. "Na een geweldige tijd samen voelt de terugblik eerder als een leuke vakantieliefde. Een goede herinnering voor altijd. Dankjewel voor al jullie lieve woorden" , schrijft ze op haar verhaal.
Gelukkig hoeft Guido niet in zijn eentje te verpieter in de kou. Hij heeft namelijk een relatie . Na afloop van het programma bleek dat er nog een vrouw was die zich voor hem had aangemeld, maar vanwege werk niet kon deelnemen. “ Ze heeft me een bericht gestuurd “, zegt Guido in RENZE . “ Een aantal maanden later heb ik haar iets teruggestuurd en toen ging het heel hard. Na drie dagen met elkaar praten heeft zij al een ticket geboekt. ” Daarna bevestigt hij dat hij “ verkering ” heeft.