Wraakplannen door ex van Erica Meiland?

Entertainment
door Nienke
donderdag, 29 februari 2024 om 14:54
realitynl 18
Een vreemde wending aan de rechtszaak rondom Maxime Meiland. Geruchten gaan rond dat de vermeende verkrachter van Maxime, een privédetective heeft ingehuurd. De detective zou niemand minder zijn dan de ex van Erica Meiland.
In het nieuwe programma Chateau Meiland VIPS, lijkt alles koek en ei te zijn rondom de familie. Maar in de werkelijkheid zit dit toch wel eventjes anders. Zo zouden de Meilandjes hun handen vol hebben aan de zaak rondom Maxime. Geruchten gaan dat de verdachte een privédetective heeft ingeschakeld om een duik te nemen in het verleden van Maxime. Zo wordt er beweerd dat er een onderzoek is gestart. Zo gaat er rond, dat er meer dingen in de biografie staan die de geloofwaardigheid van Maxime zullen aantasten.

Bekende 

Weekblad Privé schrijft dat het om een bekende zou gaan van de familie Meiland. Het zou gaan om Sander van Betten, de ex van Erica! Volgens Jan Dijkgraaf, de schrijver van de biografie van Maxime, is dit geen toeval. "Beste Sander”, begint Dijkgraaf zijn ‘briefje’ op zijn website. "En ja hoor, daar was ie weer! Advocaat Peter Schouten, gespecialiseerd in het voor de bus gooien van zijn cliënten, zou een privédetective hebben ingehuurd om eens goed te graven in het verleden van Maxime Meiland. En wie had er weer last van een aanval van interessantitis? Sander van Betten.” Het lijkt erop dat Dijkgraaf meer weet wat er speelt in de zaak rondom Maxime.

Wraakactie

Erica beweerde in haar biografie dat ze nooit een relatie heeft gehad met Sander. Volgens Dijkgraaf ontplofte Sander toen hij dit hoorde. "En misschien zit je mislukte ‘relatie’ met Erica nog zo diep bij je dat jíj de privédetective bent die Schouten voor een vriendenprijsje heeft ingehuurd om in Maxime Meilands verleden te gaan wroeten," is wat Dijkgraaf zegt. De beweringen van Dijkgraaf zijn gewaagd.