Luv’-collega’s boos op Patty Brard

Entertainment
door Nienke
donderdag, 29 februari 2024 om 14:00
realitynl 12
Na de kritiek die Ron Brandsteder gaf over de serie van Patty Brard, hebben de ex-Luv'-collega's Marga Scheide en José Hoebee ook gereageerd. Ze hebben hun mening gegeven en dat was niet positief.

"We waren niet uitgenodigd"

De vrouwen zeggen dat ze geen uitnodiging hebben ontvangen voor de première van de serie. Zo zeggen ze: "Patty appte ons pas nádat ze dat op tv had geroepen.”

Serie

In de serie is te zien dat Patty degene was die de leiding nam in het succes van Luv'. Marga en José denken hier anders over en het ging er in de werkelijkheid blijkbaar toch écht anders aan toe. "Dat beeld klopt niet," zegt Marga tegen weekblad Story. "Wij deden en beslisten alles met z’n drieën.” Patty beschrijft in haar serie dat José het derde wiel was. Ook dit klopt volgens Marga niet. "Patty en ik regelden de kleding en José vond het prima. Maar ze was zeker geen derde wiel aan de wagen en werd ook niet zo genoemd.”

Niet gegaan

Nadat Marga en José lastminute toch zijn uitgenodigd door Patty, had Marga van tevoren al een keuze gemaakt. Marga heeft besloten om niet te gaan. Hier geeft ze reactie op: "Ik werd die week 70 en vierde dat op die dag, dus dat ging niet”, legt ze uit. "Was ik anders wel gegaan? Geen idee, ik heb daar eigenlijk nog geen seconde over nagedacht.”

Het middelpunt

José heeft de serie bekeken, maar Marga heeft alleen de eerste aflevering gezien. "Maar het boeide me totáál niet. Ik ga dus niet op Videoland verder kijken. Ik hoor ook alleen maar negatieve berichten”, sneert José. Dit zijn niet de enige negatieve reacties die de serie heeft ontvangen. Ron Brandsteder was ook niet bepaald te spreken en liet zijn mening duidelijk weten. Hij zei dat Patty 'de waarheid geweld aandoet'. José begrijpt meteen wat Ron daarmee bedoelt en ziet enige vorm van herkenning in zijn uitspraak. Ze reageert erop: "Zéker herken ik dat. We zijn al heel wat gewend van Patty, dus niets verbaast me. Aandacht is háár ding. Niet het mijne.”