Nu al kritiek op het nieuwe seizoen van de Bachelor

Entertainment
door Nienke
donderdag, 29 februari 2024 om 15:00
realitynl 14
Het nieuwe seizoen van de Bachelor moet nog uitgezonden worden, maar toch wordt Bachelor Paul nu al overspoeld met kritiek.
Videoland heeft op Instagram én Tiktok alvast een kleine introductieronde van de Bachelors geplaatst. Zo kunnen de kijkers alvast kennismaken met het nieuwe seizoen en de Bachelors. Maar dit is net even anders gelopen dan verwacht; de reacties over Paul zijn allesbehalve positief! Zo vinden de mensen in de reacties het een en ander van hem. Ze reageren: "Rennen dames! Heel hard naar huis en verstop je" of "Tja... Dit geeft mij het gevoel van een decaf koffie op maandagochtend, krijg er geen energie van!" Mensen vinden Paul niet enthousiast overkomen in het korte introductiefilmpje. 

'Onvergetelijk seizoen'

Volgens de presentatrice van het programma, Monica Geuze, wordt dit een 'onvergetelijk seizoen'. Eerder gingen er geruchten rond dat Monica de bachelorette was van dit seizoen. Zo was ze te zien in een video dat Monica een oproep deed voor de zoektocht van de ideale man. Maar het was blijkbaar bedoelt voor eventuele kandidaten die de rol als aankomende bachelor zouden willen vervullen. "Twee mannen die dit romantische avontuur aangaan: dat betekent een twee keer zo groot avontuur en een dubbele dosis romantiek", zegt Monica. "Ik kan niet wachten om Paul en Rien bij te staan in hun zoektocht naar de ware liefde vanaf het prachtige Zanzibar."

Andere draai

Sinds de terugkeer van de Bachelor, is dit het eerste seizoen met onbekende Nederlanders. Dit seizoen is namelijk gebaseerd op de gelijknamige Amerikaanse versie. In de vorige twee seizoenen zochten BN'ers zoals Tony Junior en Thomas van der Vlugt de liefde op. Maar dit seizoen staat de zoektocht in de liefde van Paul en Rien centraal. Het is speciaal dat er in plaats van éen Bachelor, het er nu zelfs twee zijn! Vanaf 7 maart is het nieuwe seizoen te bekijken.