Monica Geuze is de nieuwe Bachelorette: 'Ik zoek de ideale man'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 20 oktober 2023 om 10:31
monica geuze bachelorette
Monica Geuze, die vorig jaar nog de presentatrice was van de Bachelorette, is nu zelf op zoek naar de ware liefde. In een video op de Instagram van Videoland laat zij weten op zoek te zijn naar de ideale man.

Monica Geuze relatie

Monica Geuze heeft al een aantal relaties gehad, maar die liepen toch nooit écht goed af. Ze had bijvoorbeeld een relatie met Lil' Kleine, maar deze liep stuk. Monica had een relatie met Lars Veldwijk, met wie ze lange tijd samen was en een dochtertje kreeg. Toch besloten de twee uiteindelijk ook uit elkaar te gaan.
Toen kreeg Monica een relatie met Robbert Kroese en hij leek toch wel dé man voor haar te zijn. De twee waren ontzettend gelukkig met elkaar. Toch liet Monica in haar allerlaatste vlog weten dat de twee hebben besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Sindsdien is ze alleen nog gespot met Rijk Hofman, maar ook dit leek slechts friends with benefits.

Monica Geuze De Bachelorette

Vorig jaar stond Monica Geuze Sylvia Geersen bij als presentatrice in de zoektocht naar haar perfecte man. Deze heeft ze uiteindelijk ook gevonden, want ze is tot op heden nog steeds heel erg gelukkig samen met de winnaar Joris.
Maar nu lijkt het de beurt aan Monica te zijn, als we de video op het Instagram-account van Videoland mogen geloven. "Ik ben Monica Geuze en ik ben op zoek naar de ideale man" , zegt ze in de video. "Speciaal berichtje van Monica! Vanmiddag meer..."
, staat er onder de video. Is ze dan toch de nieuwe Bachelorette?
Bekijk de video hieronder: