Yvonne Coldeweijer doet gruwelijke onthulling over Marco Borsato: 'Zo ver ging hij'

Entertainment
vrijdag, 29 september 2023 om 15:05
ontwerp zonder titel 47
Yvonne Coldeweijer zit er behoorlijk strak bovenop als het gaat om de zaak van Marco Borsato . Zo deelt ze nu een gruwelijk detail uit de strafzaak tegen hem. "Met zijn vingers."

Gruwelijke onthulling

Marco Borsato is vervolgd . Het zedenfeit waar Marco voor terechtstaat is ontucht bij een minderjarig meisje, maar hoe ver is hij precies gegaan? Yvonne, die al vaker heeft bewezen dicht op de zaak te zitten van Marco Borsato, deelt vandaag op haar juicekanaal een heftig detail. Als we Yvonne moeten geloven is Marco wel iets verder gegaan dan alleen aanraken. Zo zegt Yvonne: " Zijn advocaten hebben gister in de media gebracht dat zij graag een dossier willen inbrengen met 29 getuigenverklaringen van mensen die zeggen dat het zou gaan om smaad en laster. Ik denk niet dat deze 29 mensen erbij waren toen hij met zijn vingers aan haar privédelen zat. "

'Erger dan wat Thijs Römer gedaan heeft'

Als dat waar zou zijn dan is dat natuurlijk verschrikkelijk. " Dat is ook de reden dat het OM deze 29 verklaringen op dit moment niet in behandeling wil nemen. Het OM heeft genoeg bewijs om over te gaan tot vervolging van dit pure strafbare feit. Het misbruik dat staat op zichzelf"
, schrijft Yvonne. Zal deze zaak erger worden dan die van Thijs Römer? Yvonne vindt van wel. " Ik vind dit erger dan wat Thijs Römer gedaan heeft. Deze rechtszaak zal meer dimensies krijgen dan die met de vieze appjes van Thijs. Ook omdat Marco een hele nare tegenaanval heeft ingezet. "

Belangrijke audiotape

Er is nu ook al een hele tijd bekend dat er een zeer belastende audiotape zou liggen, waarop Marco een schuldbekentenis zou doen. Yvonne vindt dat dit ‘het meest overtuigende bewijs'. " Toen de moeder van het meisje, die dus al 25 jaar werkte voor Marco, het dagboekje (ook bewijs) las van haar dochter, is ze vrijwel direct naar Marco toegegaan. " Zegt Yvonne en ook om hem te confronteren zegt ze dit: " Zijn reactie is opgenomen en wat hij daarop gezegd heeft, vindt het OM bewijs dat hij het inderdaad gedaan heeft. Door dat gesprek en de woorden van Marco heeft de moeder ook ontslag genomen (ze werkte voor hem, red.). Dat is blijkbaar ook te horen in het gesprek. Besef even hoe groot dit is. "

BN'er vrienden kunnen dit niet negeren

Yvonne vindt dat BN'ers vrienden van Marco niet kunnen doen alsof er niets aan de hand is. " Marco is na de confrontatie met de moeder samen met het meisje een aantal keren in therapie gegaan, omdat zij hem als vaderfiguur zag en hij daar misbruik van heeft gemaakt. Dat is echt zeer verwarrend en traumatisch voor een tiener. " Zegt Yvonne en zo gaat ze ook verder: " Hij heeft haar daar dus ook in ondersteund, onder begeleiding van therapeuten. Misschien dat hij niet helemaal besefte dat zij het betasten niet wilde. Maar ze was 15, dus hij had sowieso zijn poten thuis moeten houden ."