Dit zijn de ouders van Monique Westenberg

Entertainment
door Denise
zondag, 05 november 2023 om 11:30
monique westenberg
Monique Westenberg, die inmiddels weer gelukkig is in de liefde met André Hazes, is de afgelopen tijd misschien wel een van de meest besproken vrouwen van dit moment. Haar gezicht is niet meer weg te denken uit de mediawereld, maar wie is zij nou eigenlijk? En misschien nog wel leuker: wie zijn haar ouders en hoe zien zij eruit?

Wie is Monique Westenberg?

Monique Westenberg is nu fulltime influencer en moeder. Tegenwoordig heeft ze alleen aan haar relatie met André Hazes haar handen al vol. Vroeger, voor de relatie met André, zag haar leven er heel anders uit.
Ze rondde succesvol een opleiding af in de detailhandel. Ook is ze een tijdje werkzaam geweest als stewardess en werkte in de hospitality bij Feyenoord. Daarnaast werkte Monique nog een tijdje bij de Staatsloterij. Ook zag Monique er vroeger heel anders uit dan nu!

Relatie met André Hazes

Het leven van Monique Westenberg is alles behalve privé, voornamelijk haar liefdesleven niet. André en Monique leerden elkaar kennen via Facebook. Hij nam contact met haar op en de twee gingen samen een hapje eten. Monique vond dit in eerste instantie geen goed idee, ze vond het leeftijdsverschil van zestien jaar namelijk veel te groot. Na veel moeite van André, besloot ze toch in te stemmen met een tweede date.
In april 2016 maakte het koppel bekend dat ze in verwachting zin van hun eerste kindje. Andreas Martinus Hazes werd geboren op 25 oktober 2016. De eerste scheurtjes in de relatie werden één jaar na de geboorte van kleine André bekend. In april 2018 maakte het koppel bekend dat ze voor het eerst écht uit elkaar waren. Een maand laten kwamen ze toch weer samen, maar in november 2019 gingen ze weer uit elkaar. André zou had gevoelens gekregen voor een andere vrouw, Bridget Maasland.

Tóch weer samen

Deze relatie hield niet lang stand en in februari 2020 kwamen André en Monique weer samen. Op 12 december 2020 vroeg André Monique zelfs ten huwelijk. Het leek nu eindelijk klaar te zijn met de knipperlichtrelatie, al helemaal nu de twee daadwerkelijk zouden gaan trouwen. Maar in maart 2021 ging het weer mis, het ging wéér uit tussen André en Monique. In maart 2022 kwam Monique schijnbaar toch weer in beeld bij André en een maand later gingen ze samen met hun zoontje op vakantie.
Inmiddels zijn André en Monique weer gelukkig samen, maar wonen ze niet bij elkaar. Ze hebben – eindelijk – een vorm gevonden die voor hen goed werkt. André wil zelfs trouwen met Monique .

Vermogen

Monique zal voornamelijk teren op het vermogen van André Hazes, maar zelf zou ze ook flink wat hebben opgebouwd. In de tijd dat ze niet samen was met André, kreeg ze alimentatie over hun zoon. Of dit nu nog steeds zo is, aangezien de twee niet samenwonen, is niet duidelijk.
Verder heeft Monique regelmatig samenwerkingen op Instagram waar ze wat geld voor krijgt. Ze had tot twee keer toe een lijn bij de Kruidvat en bij Hip & Co. Toch zouden deze beide lijnen niet zo succesvol zijn, dus erg veel zal dit niet hebben opgeleverd. Het vermogen van Monique Westenberg wordt geschat op zeven miljoen euro.

Woning

De woning van Monique is regelmatig onderwerp van gesprek. Dit heeft er alles mee te maken, dat zij deze niet zelf zou betalen maar deze volledig bekostigd wordt door André. Het is een villa van 1.075.000 euro in het dorpje Berkel en Rodenrijs. Deze heeft vijf slaapkamers en twee badkamers. Het huis heeft een grote keuken, hoge plafonds en grote ramen. Verder is er een gigantische tuin waar kleine Dré kan spelen.

De ouders van Monique

Monique heeft een hele goede band met haar moeder. Op Instagram plaatst Monique dan ook regelmatig foto’s met haar moeder. Daarop is te zien dat de twee erg veel gezichtskenmerken gemeen hebben.
Ook met haar vader heeft Monique een goede band. De twee hebben een moeilijke tijd achter de rug. Eind 2018 overleed de vrouw van Moniques vader en in 2019 brandde zijn woonwagen af. Hele treurige gebeurtenissen, maar ze blijven sterk!
Bekijk Monique samen met haar ouders hier: