Zoveel kost een optreden van Kris Kross Amsterdam…

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 02 maart 2024 om 14:00
schermafbeelding 2019 06 08 om 194600png
Ze zullen je vast niet ontgaan zijn: Kris Kross Amsterdam! Ondertussen paraderen ze al jaren in verschillende hitlijsten met hun nummers zoals Vluchtstrook en Adrenaline. Maar hoeveel kost het om ze op je feestje te laten draaien?

Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam staan bekend om het restylen van bekende nummers en nodigen vaak andere artiesten zoals Antoon of Tino Martin uit. Zo hebben broers Sander en Jordy Huisman in 2011 'Kris Kross Amsterdam' opgericht. Als eerbetoon aan het Amerikaanse rap duo "Kris Kross" die verschillende invloeden samenbrachten in de muziek. Ze zijn destijds begonnen met het draaien op feesten in Amsterdam en later zijn ze begonnen met het draaien van R&B en hiphop. In 2014 sloot Yuki Kempees aan bij het duo, eerder heeft hij meegedaan aan. Al ken je de broers niet van hun muziek, ze verschijnen tegenwoordig ook op televisie zoals bij De Verraders. Sander werd aangetikt om de rol te vertolken als verrader. De broers vormen ook samen een duo in Hunted into the Wild VIPS.

Roem

In februari 2016 brachten Kris Kross Amsterdam verschillende nummers uit op het platenlabel, waarbij ze wereldwijd de aandacht trokken. Er werden internationale hit singels zoals "Whenever, Wherever" van Shakira, werden in een andere stijl uitgebracht. Naast het maken van hits, geeft Kris Kross Amsterdam ook wereldwijde optredens, namelijk op Mysteryland in Nederland, Tomorrowland in België, Parookaville in Duitsland en het Ultra Music Festival in de Verenigde Staten.

Optreden Kris Kross Amsterdam

Maar hoeveel kost een optreden van deze mannen? De richtprijs om Kris Kross Amsterdam te laten draaien op je feestje als liveact, is meer dan 20.000 euro! Dit is voor 60 minuten speeltijd, exclusief DJ-set en geluidstechniek. Ze zijn gelegen voor festivals of bedrijfsfeesten en draaien voornamelijk eigen werk. Mocht je dit geld niet hebben, wees niet getreurd. Gelukkig zijn ze vaker te zien op verschillenden feesten en natuurlijk festivals!