Zo zag Koen Kardashian er vroeger uit

Entertainment
door Lois
zaterdag, 02 maart 2024 om 12:20
koen pieter van dijk
Koen Pieter van Dijk, ook wel bekend als 'Koen Kardashian' is een veelbesproken persoon in de media. En dat hij wat aan zichzelf heeft laten veranderen is geen geheim, maar hoe zag Koen Kardashian eruit voor alle plastische chirurgie?

Eigen show

Koen Pieter van Dijk kenden we eerder natuurlijk allemaal als the one and only Koen Kardashian. Inmiddels heeft hij dit alter ego volledig losgelaten, en gaat hij door het leven als Koen Pieter van Dijk. Maar dit alter ego had niet bepaald een goede invloed op de realityster: ‘Met Koen Kardashian was een monster gecreëerd’.
Desondanks besloot Koen om het idee niet meteen af te kappen. “We hadden afgesproken dat ik ging nadenken over een eigen show. Vorige week hebben we afgesproken voor een kop koffie, heb ik mijn idee gepitcht en zo gezegd zit ik vanaf nu elke maandag met trots in de studio bij RADIO4ALL.” Wauw!

'Gelukkig Verloren'

Samen met auteur Mireille van Hout bracht Koen zijn eigen boek uit, getiteld "Gelukkig Verloren". Het boek werd in 2020 uitgebracht en gaat in op de hoogte- en dieptepunten van tien jaar uitbundig feesten. Hierin toont Koen een kwetsbare kant van zichzelf die je meeneemt naar zijn middelbareschooltijd, zijn trektocht door verschillende Europese steden en zijn leven vol luxe, feest, drank en verboden middelen.

Koen Kardashian vroeger

Koen Pieter van Dijk, is een veelbesproken persoon in de media. Vragen van fans over zijn vermogen blijven onbeantwoord. Hoewel zijn presentatiecarrière bij MTV hem bekendheid opleverde met programma's als 'Ex on the Beach: Double Dutch', 'Meekijken met...', en 'Inpakken met...', werd hij echt populair met het bekende programma 'Just Tattoo of Us', waarin hij samenwerkte met niemand minder dan Jaimie Vaes, de ex van Lil' Kleine.
Koen maakt er geen geheim van dat hij wel eens iets aan zichzelf heeft laten doen. Voor zijn televisiecarrière richtte Koen zich oorspronkelijk op modellenwerk. En dat is niks onverwachts, Koen straalt namelijk altijd met zijn geweldige looks. Zo was dit vroeger ook het geval.