Dit is het zusje van Lil' Kleine

Entertainment
zondag, 28 januari 2024 om 11:11
ontwerp zonder titel 2024 01 24t144051857
Lil Kleine staat de laatste dagen veel in de schijnwerpers vanwege zijn nieuwe documentaire "Jorik" op Prime. Maar wist je dat de 29-jarige rapper een zusje heeft dat vijf jaar jonger is? Ze maakte kortstondig haar opwachting in de documentaire. En zo ziet ze eruit.

Mishandeld

Jorik was voorheen al openhartig over zijn sterke band met zijn vader en de traumatische jeugd die hij bij zijn moeder had. In de docuserie gaat de rapper verder in op dit onderwerp en deelt hij meer details over hoe zijn moeder vaak van emoties wisselde en zelfs geweld tegen hem gebruikte.
Ze zette me op de snelweg uit de auto en liet me teruglopen naar huis. Toen ik thuiskwam, knuffelde ze me weer. Soms zei ze dat ze van me hield, maar sloeg ze me ‘s avonds, riep ze dat ze me haatte “, vertelt hij voor de camera’s. “ De volgende ochtend zei ze weer dat ze van me hield. Toen ze me de avond voor mijn zestiende verjaardag weer sloeg, heb ik gezegd: dit is de laatste keer dat je me hebt geslagen of aangeraakt. Op mijn zeventiende, achttiende, negentiende en twintigste verjaardag niets meer van haar gehoord.
Babette, de moeder van Jorik, verschijnt ook in de documentaire en betuigt spijt voor de momenten waarop ze vaak emotioneel en soms zelfs fysiek uit de bocht is gevlogen. Ze vindt het echter moeilijk om het als mishandeling te benoemen.

Zusje Lil' Kleine

Wellicht niet bekend, maar Lil' Kleine heeft een jongere zus genaamd Nova Terts Scholten. Zij was ook te zien in de nieuwe documentaire, van haar broer die openhartig verteld, over alle gebeurtenissen. Ze verschijnt niet vaak op zijn Instagram en is misschien niet zo beroemd als haar oudere broer Jorik, maar ze heeft wel meer dan 11.000 volgers op Instagram.
Hier zijn enkele foto's van de jongere zus van de rapper. Denk je dat ze op haar oudere broer lijkt?