Dit is het salaris en vermogen van Hélène Hendriks

BN'ers
door Lois
zaterdag, 16 maart 2024 om 13:50
helene hendriks
Hélène Hendriks heeft de afgelopen jaren, haar weg omhoog geklommen met een mix van talent, charisma en hockeyervaring. Haar talent en charisma hebben haar niet alleen een felbegeerde Televizier-Ring in de categorie Presentator opgeleverd, maar ook veel aandacht van het publiek en media. Maar staan haar inkomsten wel in verhouding tot haar talent en populariteit?

Televisiecarrière

Haar televisiecarrière begon bij Brabant10, waarna ze de overstap maakte naar Fox Sports Centraal en regelmatig verscheen in VI. Als vaste tafelgast bij De Wereld Draait Door werd ze bekroond als Beste Sportjournalist in 2018. Volgens Tina Nijkamp zou haar jaarlijkse inkomen rond de €450.000 moeten liggen, een schatting waar Hélène noch ontkennend, noch bevestigend op reageert.
Hélène Hendriks is een veelzijdige televisiepersoonlijkheid die op meerdere fronten actief is. Ze schuift regelmatig aan bij Vandaag Inside en presenteert wekelijks de talkshow Half8. Afgelopen zomer was heel Nederland verkocht aan De Oranjezomer wat ze wekenlang presenteerde. Dagelijks ontving ze prominente gasten aan de talkshowtafel waar ze op een informele manier het nieuws van de dag doorliep. Haar televisiewerk biedt haar niet alleen roem, maar ook aantrekkelijke inkomsten Bovendien is Hélène beschikbaar als dagvoorzitter of spreekster en kan ze worden ingehuurd voor ongeveer 6.000 euro per sessie.

Vermogen Hélène Hendriks

Hoewel het exacte vermogen van Hélène niet bekend is, wijzen gegevens van de Kamer van Koophandel op interessante ontwikkelingen. Ze richtte in 2021 Hélène Sport B.V. en Hélène Investment Props B.V. op, waarvan het vermogen wordt geschat op respectievelijk €17.000 en €170.000 eind 2021. Haar recente vastgoedinvestering van €1.425.000 in een villa in Bavel, Brabant, versterkte haar vermogen, dat nu wordt geschat op 1 à 1,5 miljoen euro.

Televizier-Ring

Dit jaar won Hendriks de Televizier-Ring voor Presentator met De Oranjezomer, een SBS6-programma dat veel kijkers trok. Kortom, Hélène Hendriks is niet alleen een gewaardeerde televisiepersoonlijkheid, maar ook een succesvolle zakenvrouw. Haar toewijding aan haar werk en haar talent brachten haar niet alleen roem, maar ook aanzienlijke financieel succes. Met haar mooie carrière en slimme investeringen en prachtige woning lijkt de toekomst alleen maar rooskleuriger te worden voor de geliefde Nederlandse televisiester.