Zo zag Iris Enthoven er vroeger uit!

BN'ers
door Nienke
zondag, 10 maart 2024 om 12:30
schermafbeelding 2024 02 23 om 141629
Iris Enthoven die we kunnen herkennen van verschillende televisieprogramma's en werkzaam is bij radio 538. Ze is erg actief op haar socialmedia kanalen en heeft onlangs een foto uit haar jeugd geplaatst. Ook toen was al te zien dat Iris erg sportief was.

Iris Enthoven

Naast dat Iris een Nederlandse presentatrice en Youtuber is, zijn ook haar podcasts op verschillende mediakanalen te beluisteren. Zo is één van de podcasts die ze presenteert de Vrouwmiboshow, dit doet ze samen met Sophie Milzink en Nina Warink. Deze vrouw zit niet stil, zo heeft Iris deelgenomen aan verschillende programma's. Opvallend is dat dit voornamelijk programma's zijn met een uitdaging zoals: Roadtrippers, De gevaarlijkste wegen ter wereld en Kamp van koningsbrugge én Expeditie Robinson. Ook heeft Iris in 2022 op de cover gestaan van de Women's Health. De Women's Health is een blad om vrouwen te inspireren op het gebied van sport.

Vroegere Ambities 

Maar deze carrière is niet zomaar ontstaan. Tijdens de middelbare school danste Iris aan de vooropleiding van Dansacademie Lucia Marthas. Naast school en de dansacademie, volgde ze ook nog toneellessen aan de Jaargang van Kemna. In 2016 behaalde Iris haar diploma van de studie Economics and Business aan de Universiteit van Amsterdam. Hiernaast heeft Iris in 2020 ook haar master in Digital Marketing behaald. Maar dat niet alleen, Iris deed naast haar studie journalistieke ervaring op door, voor het jongerentijdschrift Spunk te schrijven. Van 2017 tot 2019 was Iris een van de vaste gezichten van de online RTL-platforms Concentrate Bold en Concentrate Velvet. Hier bedacht ze de inhoud van en presenteerde vervolgens verschillende programma's. In 2017 presenteerde Iris de XITE-Awards in de Melkweg in Amsterdam.

Privéleven

Iris woont samen met haar vriend Pieter Schothorst in het hartje van Amsterdam. Hier hebben ze hun huis groots omgebouwd tot een écht droomhuis. Naast alle opnames is Iris in het dagelijks leven actief, op mediaplatformen zoals Instagram en TikTok. Zo heeft ze onlangs een paar foto's op Instagram geplaatst waar ze nog aan het ballet dansen was. Deze foto's zijn hieronder te bekijken.