Entertainment

Gaat Mart Hoogkamer vreemd?: ‘Hoeft zij toch niet te weten’

Vreemdgaan mart hoogkamer

Mart Hoogkamer is, na er een periode uit te zijn geweest, weer hard aan zijn muziekcarrière aan het timmeren. Tijdens zijn burn-out heeft er een iemand altijd voor hem klaargestaan: zijn vriendin Jennifer van Ooijen. Maar is hij wel net zo trouw aan zijn vriendin? Juicechannel deelt geruchten dat de zanger vreemd zou zijn gegaan. Wat heeft Mart uitgespookt?

Burn-out

Mart Hoogkamer is bijna niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Sinds zijn hit Ik ga zwemmen stond de zanger ongeveer negen keer per weekend op het podium en dit eiste zijn tol. Volgens zijn collega’s was het een kwestie van tijd voor Mart in zou storten. Hierop besloot de zanger om een break in de lassen om zichzelf te herpakken en het plezier in zijn werk terug te vinden. “Ik luisterde naar de verkeerde mensen“, vertelt Mart aan weekblad Story. “Met als gevolg dat ik het zingen niet meer leuk vond.

Het optreden viel Mart destijds zwaar en hij raakte zijn stem kwijt. “Alles stapelde zich op met als gevolg dat ik letterlijk instortte. Ik kon niets meer”, vertelt de zanger over de hectische periode. “De eerste maand dat ik thuis was, sliep ik achttien uur per dag. In de zes uur dat ik wakker was, deed ik niets.”

Mart zegt ook dat hij een schim van zichzelf was en dat hij in die tijd niet meer at. “Ik was een schim van mezelf. Terugkijkend op die periode kun je wel zeggen dat ik een burn-out en een lichte depressie had.“ Tegenwoordig wil hij alleen nog maar dingen doen die hij leuk vindt. “En dat is maximaal vier keer per weekend optreden.” Het plezier staat voor de zanger nu voorop.

Vreemdgaan

Gelukkig heeft hij altijd een persoon om op terug te vallen in een zware periode: zijn vriendin Jennifer van Ooijen. De twee zijn al een aantal jaar samen en hebben zelfs samen een huis gekocht. Toch lijkt het erop dat Mart niet trouw is gebleven aan zijn vriendin.

Op Instagram deelt het roddelkanaal Juichechannel heftige informatie over Mart. Naar aanleiding van het cheater alert, dat Juicechannel in het verhaal plaatste, deelde een volger haar verhaal. Aan het begin van Mart zijn relatie zou zij met hem naar een hotel zijn geweest. Toen hij erachter kwam dat Mart een vriendin heeft, heeft zij het bij het ene afspraakje gelaten.

Later ontving de dame in kwestie nog wel eens een bericht of ze nogmaals met hem af wilde spreken. Toen zij Mart confronteerde met het feit dat hij een vriendin heeft, reageerde hij daar als volgt op: “Dat hoeft zij toch niet te weten”. 

Beeld: Instagram @marthoogkamer