André Hazes boos over 'kaping' Kris Kross Amsterdam en Tino Martin

Entertainment
door Lois
vrijdag, 16 februari 2024 om 9:46
oip 7
Kris Kross Amsterdam gaat samen met Tino Martin het nummer Zomer in m'n bol, dat een remake is van de hit Zomer van André Hazes sr. uitbrengen. André Hazes jr. is woedend op over deze 'single-kaping' en vind dit maar een vreemde gang van zaken.

André Hazes jr. is woedend

Het muzikale drama bereikt nieuwe hoogten nu Kriss Kross Amsterdam en Tino Martin een nummer uitbrengen dat rechtstreeks uit de erfenis van André Hazes sr. lijkt te zijn geplukt. André Hazes jr. is woedend over deze 'kaping' en vindt dit maar een vreemde gang van zaken.
“Ideeën voor nieuwe muziek zijn er altijd en het zou best kunnen dat André dit idee in eerste instantie heeft geopperd. Wat de andere partij daar uiteindelijk mee doet, is aan hen. Maar ik vind het best vreemd dat André überhaupt niet is gevraagd voor dit project”, zo laat het management van André weten. Echter, volgens Yvonne Coldeweijer is er meer aan de hand.

Idee gestolen

Volgens een insider bij MediaLane was het oorspronkelijk André's plan om met Kris Kross Amsterdam samen te werken en een duet met de stem van zijn vader op te nemen. Maar wat blijkt? Zijn eigen moeder, Rachel Hazes, heeft dat idee gestolen en stiekem Tino Martin ingeschakeld voor de samenwerking.
Eerder kwam nog het heftige nieuws naar buiten dat Rachel haar zoon André voor een korte tijd had onterfd.
Dat bevestigde haar advocaat Royce de Vries van het ANP. Tijdens een getuigenverhoor in een zaak tussen Rachel en onder anderen oud-zakenpartner Marieke van Beek, beweerde laatstgenoemde dat Rachel haar zoon zou hebben onterfd omdat ze het niet eens was met zijn partnerkeuze . Haar zoon was destijds samen met Monique Westenberg, met wie hij ook een kind heeft. André en Monique zijn inmiddels weer samen. Eerst wordt hij onterfd, en nu wordt hij wederom buitengesloten door zijn eigen moeder... hoe triest.

Holland Zingt Hazes

Waarom dat zo pijnlijk is? Voor deze heruitgave is besloten om ook de stem van wijlen André te gebruiken. Het Kris Kross-trio, inclusief rapper Donnie en Tino Martin, zal dus een duet zingen met de legendarische André, terwijl André jr. op de zijlijn staat
Volgens Yvonne Coldeweijer lacht Rachel haar zoon vierkant uit en heeft ze het idee gepikt toen de band tussen moeder en zoon al bekoeld was. Alsof dat nog niet genoeg is, zal Tino het nummer ook nog eens ten gehore brengen bij Holland Zingt Hazes, wat voor André jr. ongetwijfeld aanvoelt als een klap in het gezicht.