Rachel Hazes haalt flink uit naar zoon André Hazes: 'Stoere jongen'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 16 februari 2024 om 11:41
rachel over woede andre hazes hij kon het hele huis verbouwen
Rachel Hazes lijkt geen blad voor de mond te hebben, zelfs niet in gesprek met Party. Terwijl Rachel vanuit Spanje haar nieuwe brasserie op poten zet, deelt ze sappige details over de familieband. En wat blijkt?....

Rachel haalt André flink onderuit

De familie Hazes blijft ons verrassen, want Rachel Hazes lijkt haar zoon André Hazes nu echt flink onderuit te halen. De moeder-zoon relatie is een ware achtbaanrit, met meer drama dan de relatieperikelen tussen Monique Westenberg en André zelf.
André heeft ooit laten weten, dat hij de twee vrouwen, Rachel en Monique, simpelweg niet tegelijk in zijn leven kan hebben. Voor nu heeft André gekozen voor de liefde van Monique, in plaats van die van zijn moeder. Maar daar zou hij zo zijn redenen voor hebben, verder wil André niks kwijt over de relatie met zijn moeder. Niet bepaald hetzelfde verhaal voor Rachel, die het internet lijkt te gebruiken als haar persoonlijke roddelplatform.

Geen blad voor de mond

Rachel Hazes beter bekend als 'gecremeerde kroket' lijkt geen blad voor de mond te hebben, zelfs niet in gesprek met Party. Terwijl Rachel vanuit Spanje haar nieuwe brasserie op poten zet
, deelt ze sappige details over de familieband. En wat blijkt? De relatie met André is niet bepaald koek en ei.
“Ook dat is weer zo’n situatie van: jongens, vertel nou wat er werkelijk aan de hand is. Kijk, ik weet het wel, maar ik probeer zo lang mogelijk mijn mond te houden”, vertelt Rachel. “Maar dan moet de ander niet gaan draaien. Dan moet je ook vertellen wat er werkelijk speelt. Dan ben je namelijk pas echt een stoere jongen. Maar ook dat komt allemaal wel een keer uit.”

Stoere jongen

Onterven is blijkbaar niet genoeg voor de wraakzuchtige Raggel , ze besluit er nog een schepje bovenop te doen. Ze kaapt het idee van André om met Kriss Kross Amsterdam een eerbetoon aan haar overleden ex-man te brengen, en voert dit plan nu uit met niemand minder dan Tino Martin. Het lijkt erop dat André niet bepaald amused is. Volgens Yvonne Coldeweijer is hij compleet geflipt toen hij dit hoorde.
Rachel Hazes heeft in een heftig interview met Party flink uitgehaald naar haar zoon André. De details van hun moeilijke relatie blijven vaag, maar Rachel belooft dat de waarheid vroeg of laat naar buiten komt. Wie is hier nu eigenlijk de stoere jongen?