Anna Nooshin zet haar Haagse woning te koop voor dít bedrag

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 06 juli 2024 om 11:00
realitynl
Anna Nooshin is een Nederlandse influencer en is vrij bekend op social media. Hoewel Anna een prachtig stulpje heeft in New York, heeft ze haar Haagse woning in de verkoop gegooid. Benieuwd hoe deze woning er vanbinnen uitziet? Blijf dan lezen!
Anna Nooshin zullen velen kunnen kennen door haar carrière als influencer. Met 934 duizend volgers op de teller, weet ze iedereen op de hoogte te houden van haar leven. Zo laat Anna regelmatig de leuke tripjes zien, maar ook outfits en andere dingen. Al laat ze niet veel zien van haar vriend en haar pas geboren kindje. Onlangs heeft Anna haar woning in Den Haag te koop gezet en dit voor een mooie prijs!

Woning

Anna woonde in deze woning samen met haar ex Nassim Zeta, maar inmiddels zijn de twee al sinds 2022 uit elkaar. Momenteel woont Anna er dus met haar vriend Thijs Boermans en hun dochtertje Nala. De woning is flink verbouwd en is van alle luxe voorzien. De verbouwing heeft heel veel tijd gekost, maar dit is dan ook rijkelijk terug te zien aan alle luxe en mooie details. Het is een vrijstaande villa wat gelegen is in het Haagse van Stolkpark. Dit is een van de bekendere villa parken die Den Haag dan ook kent! De woning is in 2017 gekocht voor 3,4 miljoen euro en er rusten meerdere hypotheken op. Inmiddels staat de woning voor 7,5 miljoen euro te koop. Wow!

Wat krijg je ervoor?

Voor dit bedrag heb je een vrijstaande villa in Den Haag, in een van de bekendste villaparken. Dit is natuurlijk niet alles! De villa heeft een oppervlakte van 919 vierkante meter en beschikt over 13 kamers! De kamers bestaan uit vijf slaapkamers, vier badkamers en een privékantoor. De villa is ook voorzien van een privébioscoop, zwembad, wellness en jacuzzi. Kortom, je hebt een hele hoop voorzieningen voor die prijs en dat in het mooie Den Haag.
annanooshinliefdesnestjedenhaag 01
Bron: BekendeBuren
annanooshinliefdesnestjedenhaag 03
Bron: BekendeBuren