B&B Vol Liefde-deelneemster Elise is in verwachting

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 05 april 2024 om 13:03
realitynl 8
Elise Raateland heeft afgelopen zomer meegedaan aan het bekende programma een B&B Vol Liefde. Elise hoopte het hart van Joy te veroveren, maar dit lukte bij zijn vriend Ilído met succes. De twee hebben feestelijk nieuws om te delen, Elise is namelijk in verwachting!
B&B Vol Liefde is een programma waarbij eigenaren van een bed & breakfast op zoek zijn naar de liefde maar dan in het buitenland! De eigenaren zijn meestal druk met het runnen van een plekje waar mensen kunnen logeren. Hierdoor is de tijd om de liefde te vinden, meestal een ding wat op zich laat wachten! Oorspronkelijk wilde Elise het hart van Joy veroveren, maar hij had zijn hart al aan Dani vergeven.

Toch nog liefde?

Wat blijkt? Joy heeft namelijk een hele leuke vriend genaamd Ilído die Elise wel zag zitten! Het klikte goed tussen de twee en besloten om te gaan daten. Dit is goed uitgepakt, Elise koos er namelijk niet voor om naar huis te gaan, maar om alvast 'even' proef te wonen bij Ilído. Dit zal goed in de smaak zijn gevallen bij de twee, want niet veel later besluit Elise om ontslag te nemen bij haar baan in Nederland. De twee gingen samen het B&B runnen in het mooie Toscane!

Elise B&B Vol Liefde zwanger

Deze liefde is inmiddels bezegeld met de verwachting van een kindje! "Kleine bambino(a) on the way," is wat Elise bij haar bericht schrijft. Er zijn beelden van een echo te zien, ook deelt het stel een video waarop Ilído een kus op de buik van Elise geeft!

Succesvol

Los van het feit dat het een goed bekeken televisie serie is, is het ook succesvol in de zoektocht naar de liefde! Zo zijn er met succes stellen gevormd! Elise en Ilído kunnen dubbelden met Joy en Dani, zo is Joy op één knie gegaan voor Dani. We kunnen inmiddels wel concluderen dat Boer zoekt Vrouw een voorbeeld zou moeten nemen aan B&B Vol Liefde!