De Bevers moeten uitkijken voor Rachel Hazes: 'Blijf weg!'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 05 april 2024 om 9:09
realitynl 4
John de Bever heeft een nauwe band met Rachel Hazes. Fans vinden hier iets van en hebben John en zijn partner Kees Stevens meerdere malen gewaarschuwd. John en Kees geven, na een lange tijd, eindelijk reactie.
Rachel Hazes is iemand in de media die regelmatig 'slecht' in het nieuws wordt gebracht, zo heeft haar naam veel positiviteit verloren. Rachel staat bekend om de ruzies met haar eigen kinderen, zo haalt ze regelmatig uit naar haar zoon André Hazes. Dat niet alleen, zo staat Rachel ook regelmatig voor de rechter. Het nieuwe kritiekpunt voor Rachel is de verkoop van de gouden 'Hazes-twintigjes'. De kosten per twintigje is, je raadt het al, twintig euro en ze hebben verder geen effectieve waarde.

Origineel

Verschillende bn'ers hebben de biljetten al gepromoot, waaronder dus John en Kees. Kees heeft ook gereageerd bij Shownieuws: "Mensen willen dat ook gewoon, dus waarom niet? Als mensen een zwart hoedje op willen in de Ziggo Dome, laat ze dan lekker gaan." John haalt zijn schouders op en reageert: "Als zij het niet had gedaan, dan had iemand anders dat gedaan. Als zij er recht op heeft… Ik vind dit heel origineel."

De Bevers Rachel Hazes

Fans denken hier heel anders over en willen de Bevers behoeden voor Rachel. Het blad Weekend is iets minder gemoedelijk richting Rachel en kopt op de voorpagina: "Blijf weg van Rachel. Als je met dat rare wijf blijft omgaan, raak je fans kwijt." Dit is één van de boze reacties geciteerd. De reacties lijken wel oneindig, zo reageert iemand anders met: "Jammer dat ook jullie je laten meeslepen door en met haar circus. Dat hebben jullie zó niet nodig." In het weekblad vertellen John en Kees dat ze het advies niet zullen opvolgen. Zo geven de twee aan dat ze Bevers zijn en altijd recht door zee gaan. "Ik wil het liefst dat mensen positief zijn, maar als ze ons niet leuk vinden, mogen ze dat ook op een normale manier zeggen. Rachel is lief voor ons en wij zijn lief voor haar."