Bibi Breijman gaat Rachel Hazes achterna: 'Badslippers bij de Lidl'

Entertainment
door Indy
woensdag, 22 november 2023 om 10:14
yvonne over bibi breijman
Bibi Breijman is de afgelopen tijd goed bezig met het uitmelken van de praktijken van Waylon. De zanger is meerdere malen vreemdgegaan op Bibi en het lijkt haar hét perfecte middel om in te zetten om haar beginnende muziekcarrière een boost te geven. Liedjes, albums en boeken: alles heeft ze al gewijd aan het voorval, maar volgens Yvonne Coldewijer ontbreekt er nog een ding. "Nog even en er komen badslippers bij de Lidl."

Vreemdgaan

Ongeveer anderhalf jaar geleden bracht een roddelkanaal het nieuws naar buiten dat Waylon zijn, destijds zwangere, vriendin Bibi Breijman zou hebben bedrogen. Niemand minder dan juicekoningin Yvonne Coldeweijer was ook op de hoogte van deze roddel, maar zij besloot alle ins and outs niet de delen, omdat Bibi een vriendin van haar is. “ Bibi heeft me na de bekendmaking van de juice destijds diverse keren gebeld, urenlang “, vertelde Yvonne.
Uiteindelijk vroeg Bibi aan Yvonne om alles te onthullen wat ze wist. Zo gezegd, zo gedaan: het bleek dat Waylon niet één keer was vreemdgegaan, maar meerdere keren. Dit alles vond binnen slechts een jaar plaats. “ Ik heb haar verteld van een stuk of tien meiden waar hij dat afgelopen jaar mee was vreemdgegaan”, zegt de juicekoningin. “Dit ‘voorval’ tijdens de zwangerschap was dus niet de enige en ze vroeg me alle details. Die gaf ik haar.
Yvonne had in die tijd veel contact met Bibi. “Ik probeerde haar te steunen waar ik kon “, zegt Yvonne. “ Een dag later kwam de meest bizarre post: Waylon met gekke sokken aan. Nog geen 24 uur later had ze hem vergeven. Ik kon mijn ogen niet geloven en vond dit veel te snel. ” Yvonne confronteerde haar met dit feit. Bibi leek hier niet van gediend en blokkeerde haar vriendin .

Mediacircus

De hele wereld leek het voorval inmiddels vergeten, maar voor Bibi is het hét onderwerp om haar beginnende muziekcarrière een boost te geven . Liedjes, albums en boeken allemaal hebben ze een ding gemeen: ze gaan over het vreemdgaan van Waylon.
Bibi blijft Yvonne maar dingen verwijten. Zo heeft Bibi geroepen dat haar borstvoeding stopte door de juicekoningin. In haar podcast De Juice Show reageert Yvonne op de beschuldigingen van Bibi. “Tjongejongejonge. Had je gezien?" , begint ze haar verhaal teleurgesteld. "Dan had ze weer geen borstvoeding meer kunnen geven door mij. Die meid… Dat is toch erg allemaal?"
Volgens Yvonne is het onderhand wel afgelopen met het mediacircus van Bibi. “Hoe lang zal ze nog doorgaan, is de vraag. Mensen weten het nou wel, denk ik hoor. Het begint ook te irriteren.”
Ook over de liedjes die Bibi heeft geschreven, geïnspireerd op de praktijken van Waylon, is Yvonne niet te spreken. “Dat slaat natuurlijk helemaal niet aan. Dat is natuurlijk een soort K3 on steroids ofzo. Nee, dat is niks.”

Collectie bij de Lidl

De roddelkoningin begrijpt er niets van waarom Bibi met liedjes, albums en een boek komt over het vreemdgaan van Waylon. Het excuus voor zijn vreemdgaan was namelijk ook nog eens intens beschamend. Hij kreeg 'm bij Bibi niet meer omhoog, als je begrijpt wat we bedoelen, en wilde uittesten of dat bij andere vrouwen ook het geval was.
Er is een iemand anders die haar man volledig uitmelkt en dat is natuurlijk niemand minder dan... Rachel Hazes! Truien, onderbroeken, badslippers, sokken: allemaal met het hoofd van André Hazes erop. Je kon het zo gek niet bedenken of je zag het liggen in de schappen van de Lidl. Volgens Yvonne gaat Bibi Rachel achterna. “Nou, het is net Rachel. Nog even en dan komen er badslippers bij de Lidl met een slappe, je weet wel, erop!”