Bizzey maakt misbruik van jonge meiden: 'Je weet wie ik ben toch?'

Entertainment
door Indy
donderdag, 21 september 2023 om 8:03
bizzey
Rapper Bizzey ligt zwaar onder vuur op de Instagramverhalen van Juicechannel. Hij zou nogal een groot ego hebben en deze gebruiken om jonge meiden te verleiden om dingen met hem te doen. Daarnaast zou hij ook nog vreemdgaan op zijn vrouw en gaan er geruchten dat hij een affaire heeft gehad met Gaby Blaser. Dit is de persoon achter de geliefde rapper.

Jonge meiden backstage overhalen

De verhalen stromen binnen bij Juicechannel . Bizzey zou in een volle backstage een keer een meid hebben versierd en hebben gevraagd of ze gemeenschap met hem wil. Ze moest giechelen en ging niet op het aanbod in. De rapper zei hierop: “Schatje, je krijgt deze kans nooit meer hoor. Je weet wie ik ben toch? Andere vrouwen zouden willen dat ze deze kans kregen.”
De hele backstage viel een minuut met ingehouden adem stil. Vijf minuten later liep ze met hem mee waar ze “de kans van haar leven” heeft gekregen.
En dat is niet het enige verhaal van Bizzey die backstage een meid overhaalt om dingen met haar te doen. Een andere volger stuurt het volgende naar het juicekanaal : “Hij nam een keer een vriendin van mij mee backstage na zijn optreden. Samen met een vriendin van haar en zijn matties zaten ze daar de hele avond.” Bizzey vroeg vervolgens aan de meid om een hotel te pakken, maar ze wees zijn aanbod af. “Zijn vrouw was op dat moment zwanger. Gelukkig had ze principes genoeg om daar een grens te trekken.”

Twerken in ruil voor een video

Het blijkt dat Bizzey wel vaker vreemde verzoeken heeft aan jonge meiden. Een van de verhalen die binnenkomt, is van een destijds zestienjarige meid die stage liep bij een evenementenorganisatie. Deze organisatie huurde hem in als artiest. “Ik moest voor mijn eindopdracht een vlog maken en ik vroeg aan Bizzey of hij een stukje op wilde nemen voor de intro. Dit deed hij, maar in tegenprestatie vroeg hij of ik even wilde twerken voor zijn camera.”
Bij de minderjarige meiden, moeten wij direct denken aan Thijs Römer en Guido Weijers . Thijs gaf advies over verschillende handelingen aan minderjarige meisjes waar hij uiteindelijk ook voor veroordeeld is. Guido Weijers sliep met minderjarige meisjes in ruil voor een gratis vakantie of feestje.
Toen ze op die vraag nee antwoordde, vroeg hij om een kusje op zijn wang. Ook hierop was haar antwoord nee, omdat zij een vriend had en Bizzey en vrouw en omdat ze het een rare situatie vond. “Vanaf dat moment negeerde hij mij en maakte hij rare opmerkingen richting mij. Blijkbaar is hij snel op zijn teentjes getrapt en ontvangt hij niet graag een nee.”

Vreemdgaan

Bizzey zou ook al meerdere malen vreemd zijn gegaan om zijn vrouw Renee Hemmes, waarmee hij al veertien jaar een relatie heeft. Zij heeft er nooit wat over losgelaten, maar er wordt vermoed dat zij er wel degelijk van op de hoogte is. “Ze gaat sinds een jaar mee naar elk optreden dat in het bereik ligt. Dit viel mij laatst op. Wellicht is dit een controle” , zegt een volger.
We zijn het inmiddels wel gewend, dat bijna elke bekende man vreemdgaat . Denk hierbij aan Nick Schilder , Jan Dulles , Simon Keizer en Jan Smit .
Een ander zegt dat Bizzey en Renee een break hebben gehad en dat een vriendin van haar zelfs bijna een relatie had met de rapper. “Ze zagen elkaar vaak, belden iedere dag en hij kwam voor optredens bij haar langs. Uiteindelijk is het stuk gegaan en heeft hij toch voor Renee gekozen. Zij wist hiervan en kort daarna vroeg hij haar ten huwelijk.”

Het bed delen met Gaby Blaser

De rapper is niet alleen met onbekende vrouwen vreemdgegaan. Juicechannel
deelt dat Bizzey ook meerdere keren vreemd is gegaan met Gaby Blaaser . De twee kennen elkaar via Quintino, de ex van Gaby. Toen hij en Gaby even uit elkaar waren, zouden zij en Bizzey het bed hebben gedeeld. Daarna ging ze weer terug naar Quintino.