Dit is de knappe vriendin van Mart Hoogkamer!

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 15 juni 2024 om 11:00
realitynl 114
Mart Hoogkamer kunnen we kennen van zijn zomerse hits en zijn prachtige stem. In een korte tijd is Mart een échte bekende Nederlandse volkszanger geworden! Maar wie is zijn vriendin eigenlijk?
We kunnen allemaal wel zeggen dat 2021 het jaar van Mart Hoogkamer was en gelukkig zullen er nog velen komen! In 2021 werd Mart door één filmpje, een bekende in heel Nederland. De afgelopen jaren heeft hij natuurlijk veel shows gegeven en natuurlijk de aandacht. Mart heeft al een langere tijd een vriendin en ook zij kreeg ineens de bekendheid van haar vriendje voor de kiezen. Maar wie is de vrouw die achter Mart staat?

Liefde

De vriendin van Mart is de 27-jarige Jennifer van Ooijen en inmiddels wonen ze ook samen in een mooi paleisje. Het is weleens uit geweest tussen de twee, maar daar lijkt nu geen sprake meer van te zijn! Jennifer runt een eigen fashion boetiek en gaat ook regelmatig te werk als make-up visagiste. Los van haar werk, plaatst ze regelmatig verschillende kiekjes op haar Instagram.

Moeite doen!

Om het hart van Jennifer te veroveren, heeft Mart wel het een en ander moeten doen. Zo geeft hij aan in een interview: "Een vriend van me liet een filmpje van haar zien op Instagram, ik was meteen verkocht. Ik had wel veel doorzettingsvermogen nodig om haar voor me te winnen. Pas toen we tijdens een etentje langer konden praten, is ze voor me gevallen", vertelt hij. En of de twee meteen samen gingen slapen? Dat was niet helemaal het geval! "Ook toen we elkaar dagelijks zagen, heb ik nog máánden moeten wachten voordat ze eindelijk bij me bleef slapen. Dat was daarvoor met andere meisjes wel anders, maar Jen was het wachten méér dan waard." Dan weet je wel dat de liefde goed zit!
Hieronder zie je een paar foto's van de tortelduifjes!