Dit is de vriend van Davina Michelle

Entertainment
door Nienke
zondag, 09 juni 2024 om 14:00
realitynl 102
Davina Michelle is een bekende Nederlandse zangeres die regelmatig de hitlijsten paradeert met haar nieuwe nummers. Over haar privéleven is niet veel bekend, zo ook niet over haar relatie. Maar deze heeft ze wel, dit is namelijk haar vriend!
Davina Michelle begon haar carrière bij het bekende programma Idols, ze haalde helaas niet de finale, maar ze had wel een bereik opgebouwd. Dit bleek maar weer toen ze haar YouTube kanaal oprichtte en haar zangcarrière serieuze stappen begon te zetten. Momenteel is Davina regelmatig te vinden op grote podia's en heeft ze veel fans. Maar achter dit drukke leventje, heeft Davina natuurlijk ook een privéleven. Al is ze niet heel openlijk over dit privéleven, we weten wel dat ze een vriend heeft!

Liefde

Davina is inmiddels al 7 jaar samen met haar vriend Sebastiaan. Sebastiaan is een van de jongens die bij Davina in het productieteam zit, zo sloeg de vonk over tijdens het werk! “Sebas is een echte man. Hij is stoer en sterk, beschermt me. Dat vind ik aantrekkelijk.” vertelt Davina over haar vriend. Niet alleen Davina is muzikaal, Sebastiaan is dit natuurlijk ook! Sebastiaan drumt, is songwriter, producer en zelfs mixer, dit klinkt als een ideale match! 

Dromen

Davina droomde van kinds af aan al om kinderen te krijgen en het liefst werd ze verloskundige! Al is deze droom wel iets afgeweken van het werk wat ze momenteel verricht. “Ik had altijd het gevoel dat ik gemaakt ben om moeder te worden. Dat voel ik aan alles. Dat is mijn eerste levensdoel”. Wie weet zullen de twee samen kinderen krijgen! In een interview met Grazia vertelt Davina het volgende: “We wonen nu samen en dat gaat erg goed. Sebas is een echte man. Hij is stoer en sterk, beschermt me.” De twee wonen in een prachtige woning, waar ze samen tot rust kunnen komen. 
Benieuwd hoe de vriend van Davina eruit ziet? Hieronder zie je een foto van de tortelduifjes!