Dit is de vrouw van René Froger

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 18 mei 2024 om 12:30
realitynl 16
René Froger kunnen we allemaal kennen als Nederlandse zanger én medeoprichter van De Toppers. Zo'n drukke carrière heeft een stabiele terugvalbasis nodig en die heeft hij gevonden bij déze vrouw.
René Froger heeft natuurlijk een druk werkleven, maar thuis zit zijn geliefde te wachten. Zo zijn René en Natasja Froger in 1991 getrouwd en zijn inmiddels al 32 jaar samen. Ze hebben twee kinderen genaamd Maxim en Didier. Zo'n lang huwelijk heeft voor de nodige ups en downs gezorgd, zo is dit natuurlijk niet altijd even gemakkelijk geweest.

Ups en downs

In een interview met het blad VROUW heeft Natasja bekend gemaakt dat ze beiden zijn vreemdgegaan tijdens het huwelijk. Zo hebben ze in die tijd afzonderlijk van elkaar gewoond en hadden ze een time-out. Zo zegt Natasja in het interview: "We zagen allebei in dat als we door zouden etteren er meer stuk zou gaan dan ons lief was. Dat was in de periode dat ik fulltime moeder was en ineens ging schoppen, omdat hij acht dagen per week, 26 uur per dag werkte.” Tijdens de time-out kwamen de twee erachter dat ze elkaar ontzettend erg misten en dat het vooral ging om miscommunicatie waardoor het verkeerd was gelopen. Het vreemdgaan was voor beiden een wake-up call en ze wilden écht voor elkaar gaan en uiteindelijk is het goed gekomen. Zo zie je maar, geen enkel huwelijk is perfect en het is uiteindelijk de liefde die mensen samenbrengt.

Familie

René heeft uit een eerder huwelijk twee kinderen gekregen genaamd Natascha en Danny. Uiteindelijk in zijn tweede huwelijk met Natasja heeft hij ook twee zoons gekregen, zo werd het gezin ineens druk! René en Natasja zijn inmiddels zelfs naast trotste ouders, ook trotste opa en oma. Wat kan de tijd toch snel gaan! De twee plaatsen regelmatig foto's op hun socials waarop de familie te zien zijn.