Dit is het vermogen van Juultje Tieleman

Entertainment
door Nienke
maandag, 20 mei 2024 om 14:00
realitynl 30
Juultje Tieleman staat bekend als een Nederlands model, influencer en vlogster. Ze heeft met name haar bekendheid te danken aan haar verschillende exen, dit zijn er nogal wat. Tegenwoordig doet ze van alles op haar Instagram, dit levert natuurlijk een mooi vermogen op. Ben je benieuwd hoeveel Juultje hiermee verdient?
Juultje Tieleman zit al jaren op social media en dit is ook te zien op haar Instagram. Maar Juultje werd pas bekend, toen ze in 2016 een relatie kreeg met bekende Nederlandse YouTuber Gio Latooy. Gio maakt dagelijkse vlogs, waardoor Juultje ook dagelijks in de video's verscheen. Inmiddels heeft Juultje meerdere bekende exen, zoals andere YouTubers Don de Jong en Bankzitter Koen van Heest. Juultje is natuurlijk een mooie verschijning, dus bouwde de populariteit spoedig op. Dit heeft veel succes met zich meegebracht, zo heeft ze 1 miljoen volgers op de teller!

Werkzaamheden

Juultje verricht verschillend werk, zo verdient ze overal wat bij. Op haar Instagram haalt ze regelmatig verschillende samenwerkingen binnen. Of dit nou met een bekend lingerie merk is of met een ander groot merk, Juultje doet het allemaal! Ze verdient geld met het promoten van producten en diensten op haar sociale mediaplatforms zoals Tiktok en Instagram. Bovendien loopt het vermogen voor Juultje alleen maar op door haar deelname aan programma's zoals Expeditie Robinson.

Vermogen

In 2016 zou Juultje €250.000 verdiend hebben met haar views en sponsordeals. Inmiddels zijn we een paar jaartjes verder, dus zal het bedrag wel hoger liggen! Juultje heeft toegegeven dat ze ongeveer 2000 euro verdient per post die ze plaatst op Instagram. Dat is natuurlijk niet niks en dat tikt lekker aan. Juultje woont daarentegen ook in een mooi appartement in Rotterdam, met een uitzicht op de Erasmusbrug. Het exacte vermogen van Juultje is niet bekend, wel weten we dat ze niet op de kleintjes hoeft te letten!