Gordon is boos op Yvonne Coldeweijer: 'Ben geblokkeerd'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 07 maart 2024 om 9:55
realitynl 8
Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Gordon afstand heeft gedaan van zijn social media vanwege de kritiek. Maar na vijf dagen is hij weer terug van weggeweest! Maar Gordon is boos op Yvonne Coldeweijer...
Gordon is na een mediastilte weer terug. De zanger had zijn socials op non-actief gezet omdat de kritiek hem te veel werd. Hier kwam al snel weer verandering in, zo is hij weer actief op Instagram. Hoewel het tot vorig jaar dikke mik was tussen Gordon en Yvonne, is daar toch snel verandering in gekomen. Yvonne uitte namelijk kritiek over Gordon en daar was hij niet van gediend. Gordon was vorige maand ook al boos op Yvonne vanwege een roddel over een vermeend stukgelopen tv-reünie met Gerard Joling. “Totale fokking bullshit," liet Gordon weten op de socials.

Geblokkeerd

Yvonne werd vlak voor de publieke uitbarsting geappt door Gordon, maar ze besloot om hem te negeren. Dat is niet goed gevallen bij Gordon en hij besluit dat hij nooit meer contact met haar wil. “Gordon heeft me geblokkeerd. Ik ben geblocked," vertelt Yvonne in haar podcast De Juice Show.

Hypocriet

Onlangs zat Gordon telefonisch in een aflevering van RoddelPraat. Dit was de druppel voor Yvonne! Zo reageert ze: “Luister, ik heb letterlijk een gesprek met Gordon waarin hij zegt: ‘Wat doe je bij die gasten? Je laat je toch niet zo verlagen dat je daar in die show gaat?’ Ik zeg: ‘Nou, Corrie, dat vind ik gewoon leuk.’ En nu zat-ie er zelf!” Yvonne geeft aan dat ze een beetje Goor-moe is geworden. “Corrie is boos op mij, hij heeft me geblokkeerd. Hij komt erg onsympathiek over in de media, vind ik. Ik ben er ook wel een beetje klaar mee. Slachtofferrol, bah.” Ze besluit: “De zelfspot is als sneeuw voor de zon verdwenen. Er is helemaal geen zelfspot meer. Niks! Het is alleen maar zelfmedelijden!”